SPORTURI  »  TENIS  »  TIE BREAK TENS

VIDEO + FOTO Imaginile începutului de an în tenis » La aproape 5 ani de la duelul cu Halep, fosta câștigătoare la Wimbledon a revenit pe teren chiar împotriva Serenei

FOTO: Twitter +3   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 10:12

Marion Bartoli (32 de ani) a revenit pe terenul de tenis într-un meci demonstrativ la Tie Break Tens împotriva Serenei Williams (36 de ani), pierdut scor 6-10 (s-a jucat un tiebreak până la 10).

Marion Bartoli jucase ultimul meci în august 2013, în turul secund al turneului de la Cincinnati. Simona Halep o învinsese atunci în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1. Serena Williams vine la rândul său după o perioadă de inactivitate, după nașterea fiicei sale, Alexis. 

Înfruntarea dintre cele două a durat doar 11 minute, dar intensitatea schimburilor și nivelul jocului a fost unul destul de ridicat.

Marion Bartoli și-a anunțat revenirea oficială în circuit, primind un wild-card la Miami.


titlu de Mare Șlem are Bartoli în palmares, în 2013, la Wimbledon

 Citește și: VIDEO + FOTO A imitat-o pe Halep și a câștigat 250.000 de dolari în 21 de minute! + Ce a făcut Sorana la superturneul de la Madison Square Garden

la un pas de moarte

În februarie 2016, medicii au descoperit că Bartoli a contractat un virus misterios. "Nici acum nu știu de ce boală am suferit. A fost un virus care nu-mi permitea să mai mănânc nimic. Cu cât trecea timpul, stomacul meu refuza și mai mult mâncarea. Aveam și o reacție ciudată pe suprafața pielii. Nu puteam intra în contact cu lucruri electrice. Nu puteam tasta pe telefon fără mănuși. Doctorii nu sunt siguri de natura acestui virus".

bartoli boala

În perioada de convalescență, Bartoli spune că și fostul iubit i-a făcut viața un calvar, jignind-o în repetate rânduri. Jucătoarea de tenis nu îi dezvăluie însă numele în interviul din L'Equipe.

Citește povestea integrală AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bulletproof
bulletproof  •  06 Martie 2018, 16:07

Cate kg o fi 'înregistrând' mrs Williams, pe ... 'cântarul'... partenerului de viaţă ?

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2018, 15:52

a fost un meci cu .....greutate :)))

vasglo
vasglo  •  06 Martie 2018, 12:59

Hai ca o sa fie distractiv cu dolofanele astea pe teren!...-:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează