SPORTURI  »  TENIS  »  ATP WASHINGHTON

VIDEO + FOTO Marius Copil pierde DRAMATIC în fața unui Andy Murray năpădit de emoții » Meciul intră în ISTORIA turneului de la Washington

FOTO: Captură TV +1   FOTO
FOTO: Captură TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 08:42

Marius Copil (27 de ani, 93 ATP) a fost eliminat de Andy Murray (31 de ani, 832 ATP) în optimile de finală de la Washington, scor 7-6 (5), 3-6, 6-7(4).

Marius Copil a fost aproape de cea mai importantă victorie a carierei. "Victima" ar fi fost triplul câștigător de Mare Șlem și dublu campion olimpic, Andy Murray. 

S-a impus la tie-break în primul set, la 5, iar următoarele două au fost pe muchie de cuțit. Marius a continuat să fie agresiv, însă a cedat în momentele decisive. Britanicul a trecut primul în avantaj în decisiv, distanțându-se la 4-2. Copil a reușit să ducă totul în prelungiri, într-un tie-break nu la fel de norocos ca cel din actul inaugural. 

Primul serviciu nu l-a mai ajutat, doar 46 la sută procentajul punctelor jucate cu el, și a cedat după mai bine de 3 ore, scor 7-6, 3-6, 6-7. 

Meciul va rămâne în istoria turneului de la Washington, fiind cel care s-a terminat la cea mai târzie oră de la înființarea competiției, 3:00. 

Andy Murray va juca în turul următor împotriva australianului Alex De Minaur (19 ani, 72 ATP).

Năpădit de emoții

Revenit după lunga accidentare care l-a ținut departe de teren aproape un an, Andy Murray a legat pentru prima dată trei victorii consecutive. Finalul duelului cu Marius Copil l-a găsit pe britanic în lacrimi. A rămas pe bancă minute bune, cu prosopul în cap, încercând să își stăpânească emoțiile. 

Anul acesta a mai jucat pe iarba de la Eastbourne, unde a pierdut în turul secund în fața compatriotului Kyle Edmund, și la Londra, fiind eliminat în primul tur de Nick Kyrgios.

3
titluri de Mare Șlem are Andy Murray în carieră. Britanicul este și dublu campion olimpic, în 2012 și 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 August 2018, 11:39

nu pierde dramatic, pierde ca orice roman, innecandu-se la mal.

ioany
ioany  •  03 August 2018, 10:03

Din nou comentarii *** la fel ca si pseudojurnalistii de pe aici. Copil a pierdut bineinteles.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 August 2018, 09:45

Chardy e nr.43 mondial! Victoria cu Basic e o consolare mica dupa infrangerea din finala de la Sofia care-i putea aduce primul titlu ATP.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close