SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO+FOTO O adversară a Simonei Halep surprinsă în ipostaze incredibile, beată și cu părțile intime la vedere

Foto: sport.se.pl +5   FOTO
Foto: sport.se.pl

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 10:19

Dacă tot e vacanță în tenis, două jucătoare foarte cunoscute au decis să iasă în oraș pentru a se distra la ziua unui prieten, însă au depășit anumite limite.

Surorile poloneze Agnieszka și Urszula Radwanska au petrecut într-un club din țara natală pînă în zori, însă după mai multe pahare de alcool date pe gît au ieșit destul de afectate din local, anunță SE.

Agnieszka (locul 5 WTA) a ieșit pe picioarele ei din club, însă sora ei, locul 94 WTA, a avut nevoie de prieteni pentru a o duce la mașină, aceștia fiind nevoiți s-o care pe brațe. 

Atît de beată a fost Urszula încît două taxiuri au refuzat s-o ia. Mai mult, în momentul ieșirii din club, paparazzi polonezi au fost pe fază și au surprins-o pe sportivă cu părțile intime la vedere.

Conform sursei citate, la petrecerea din Varșovia a luat parte și antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Vezi aici VIDEO de la clubul în care au petrecut cele două sportive

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10154298770219692
Doroftei Cristian  •  01 Decembrie 2015, 23:15

*** titlu vostru. Va caracterizeaza!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  01 Decembrie 2015, 20:28

"O adversara a Simonei"? Si se refera la locul 94? Mi se pare corect, Halepa mereu pierde la jucatoare din top +75.

ftwraku
ftwraku  •  01 Decembrie 2015, 20:11

Simona,'***', 'nesimtita',cea mai rea dintre vrajitoare,responsabila pt Isis si incalzirea globala,nu o sa faca mahala precum sarapova,nici nu o sa intre beata pe teren la Wimbledon,nici nu o sa se certe pe gagici precum 'frumusetea de *** Serena"...Asa,cu toate minusurile pe care haterii spameaza pe forumuri. Vreo perfectiune nu este nici ea,pt ca nu exista,insa are bun simt fata de multi...poi Agnieszka apare des in scandaluri si in tabloidele din polonia. Asta nu este nimic,si oricum doar sorsa sa imbatat ca o scroafa,aia mare probabil ca are antrenament....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează