SPORTURI  »  TENIS  »  STUTTGART

VIDEO + FOTO Spectacol la Stuttgart! Angelique Kerber a pus-o la pămînt pe Maria Şarapova » A reuşit un punct care părea imposibil

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 21:32

Angelique Kerber a reuşit să cîştige al doiela set în faţa Mariei Şarapova şi chiar a oferit spectacol la ultimele puncte.

Nemţoaica a alergat-o mult pe Şarapova, pînă cînd aceasta şi-a pierdut echilibrul.

N-a fost singura fază în care Kerber a reuşit să ridice publicul în picioare. Numărul 14 WTA a salvat incredibil cîteva mingi care păreau pierdute şi chiar a cîştigat punctul, tot pe finalul setului secund.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
mplttev
mplttev  •  24 Aprilie 2015, 12:38

Domnilor redactori faceți ceva cu filtrajul ăsta exagerat. În curând n-o să se mai înțeleagă nimic din fraze lipsite de obscenitate sau cuvinte jignitoare.

mplttev
mplttev  •  24 Aprilie 2015, 09:03

În ***, recunosc că *** (de la înălțimea Sharapovei a fost un spectacol magnific) și apoi pierderea meciului. Aceste momente fac parte din micile satisfacții (păcătoase) ale vieții.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasi10lica
vasi10lica  •  24 Aprilie 2015, 08:57

*** "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează