SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Francezii ironizau dopajul lui Nadal încă din 2012 » Filmulețele care circulau îi atacau și pe Casillas și Gasol

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 18:09

Fostul ministru al Sportului și al Sănătății Publice din Franța, Roselyne Bachelot, a declarat azi că spaniolul Rafael Nadal s-ar fi dopat! Francezii vorbeau despre dopajul lui Nadal încă din 2012.

Atunci, Canal Plus France a publicat mai multe filmulețe animate în care un desen care-l reprezenta pe Rafael Nadal urina în rezervorul mașinii și apoi pornea în trombă, o aluzie la suspiciunile de dopaj din sportul spaniol la acea vreme.

Aceeași televiziune a mai surprins o dată printr-un alt moment ironic în care protagoniști animați erau Nadal, baschetbalistul Pau Gasol și portarul Realului de la acea vreme, Iker Casillas. Toţi trei sînt prezentaţi dînd autografe fanilor, dar cu seringile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
helena
helena  •  10 Martie 2016, 21:42

Interesant.... In Marca e un articol in care Nadal spune, ca niciodata a luat ceva interzis si niciodata ceva neprescris de medicul sau !

vladutz13
vladutz13  •  10 Martie 2016, 18:35

Dopajul in Spania era probabil la fel de raspandit acum 10 ani ca la rusi... nu exista nici macar o mimare a luptei impotriva dopingului. Devenise atat de evident, a urmat afacerea Fuentes, au musamalizat iarasi totul, asa ca s-a bagat WADA peste ei si imediat au scazut si performantele sportive....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează