SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Gest superb făcut de Simona Halep pentru un copil: "Sunt mândră de tine"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 13:34

Simona Halep i-a transmis un mesaj video unei fetițe de opt ani care a fost supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unei tumori de pe artera carotidă, la Miami.

E vorba despre o fetiță de origine română, Brianna Alexe, care a fost operată pe 24 februarie și i s-a îndepărtat o tumoră de mărimea unei mingi de tenis.

Intervenția chirurgicală a reușit și fetița a putut reveni la școală după două săptămâni. Mai mult, aceasta poate practica sportul ei preferat, tenisul.

Mesajul Simonei a fost prezentat într-o conferință de presă în care a fost scos în vedere cazul copilei de 8 ani.

"Îţi mulţumescă pentru faptul că eşti una dintre susţinătoarele mele. Sunt mândră de tine pentru că ai trecut prin toate testele medicale, spitalizările şi intervenţia chirurgicală.

Faci o treabă extraordinară recuperându-te. Ai fost foarte curajoasă. Lasă-ţi curajul să te călăuzească în viaţă şi poţi realiza orice! Acum mergi pe teren şi distrează-te. Te îmbăţişez", i-a transmis Halep admiratoarei ei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  06 Aprilie 2017, 17:20
Postat de balauru48 pe 06 Aprilie 2017, 15:03

Am crezut ca a donat 10 lei pentru copilul ala, dar cand colo haleapa a trimis un mesaj! foarte frumos din partea ei si din partea gsp ca a facut public o asemnea mareata fapta! machidoni avari...

Aha...si de unde stii tu ca nu a donat? Poate ca a ales sa nu faca publicitate cand doneaza, conteaza fapta, nu faptul ca te vad altii ca donezi si da bine pt imagine....

mishu_74
mishu_74  •  06 Aprilie 2017, 17:16
Postat de Tudor Costea pe 06 Aprilie 2017, 14:10

Ar fi putut sa aleaga un copil roman daca este patrioata.

si tu ai fi putut sa alegi sa taci, dar ai ales sa dai drumul la aberatii...

balauru48
balauru48  •  06 Aprilie 2017, 15:03

Am crezut ca a donat 10 lei pentru copilul ala, dar cand colo haleapa a trimis un mesaj! foarte frumos din partea ei si din partea gsp ca a facut public o asemnea mareata fapta! machidoni avari...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează