SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Halep a fost nominalizată la lovitura lunii

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 15:09

WTA a publicat astăzi lista cu jucătoarele nominalizate pentru titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie.

Halep a fost nominalizată pentru un punct din meciul de la turneul de Wuhan, cu Johanna Konta, pierdut de româncă, scor 6-3, 3-6, 7-5.

Românca a cîștigat un punct și s-a distanțat la 4-1 grație unei lovituri de excepție. Simona a lovit perfect cu dreapta în diagonală, iar adversara nu a avut nici o reacție. 

Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska, Maria Şarapova şi Johanna Konta sînt celelalte jucătoare nominalizate. Fanii pot vota pe site-ul WTA AICI pînă joi, iar cîștigătoarea va fi anunţată vineri.

Simona Halep a cîştigat de două ori în 2015 titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii, în februarie şi august.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
argus
argus  •  06 Octombrie 2015, 18:37

(final) se poate pierde repede, in conditiile in care se incapataneaza sa se considere a fi "cea mai..."! Cand spuneam "antrenor, excludeam din aceasta categorie pe cel ce l-au avut Begu/Niculescu la meciul din finala cu Hingins Marza de la Wuhan, antrenor ce "excela" prin (in)competenta, dand sfaturi printr-un repetativ "nu stiu, schimbati ceva...". Cat priveste abandonul de la Beijing, a dat "apa la moara" jurnalistei din Anglia care o socotea, cu o alta ocazie, a fi "o actrita..." (nu mai spun de ce calitate...). Sa speram ca, odata si-odata, cand nu va fi prea tarziu, Simona va realiza ca singura, nu poate face mai mult de atat, nu va progresa DOAR datorita talentului. Inchei optimist, increzator intr-o schimbare de, in primul rand, de mentalitate a Simonei, care s-o mentina "acolo, sus"...

argus
argus  •  06 Octombrie 2015, 18:33

Frumos, laudabil dar este ca si cum am spune "cu o floare, nu se face primavara, nu poti castiga un meci. Intrebari (rethorice!) ce le-as pune Simonei cum ar fi, dece inaintea unor turnee, declara ca are o problema de sanatate, si totusi, participa - asa cum a declarat si inainte de turneele de la Wuhan, respectiv, Beijing (unde a precizat că este accidentată la tendonul lui Ahile (mai nou "achilian") adaugand ca va încerca să facă tot ce poate pt....(asa cum s-a mentionat pe site-ul oficial al turneului din categoria Premier Mandatory, citat de Prosport). Ce sa intelegi daca nu a facut referire la MEDIC, la SINGURUL in masura sa DECIDA daca problema medicala este de natura sa-i permita participarea ? Fie ca, iarasi, ia TOATE deciziile"de capul ei", fie ca, ca pur si simplu, isi pregateste o scuza in eventualitatea unui posibil esec? De altfel s-a vazut si in declaratia data dupa meciul cu Konta, spunand ca "o sa analizez ce s-a intamplat...", cand oricine s-ar fi aflat intr-o astfel de situatie, ar fi spus ca va analiza cu staful ei antrenor, medic, preparator fizic, nutririonist - daca-i are) " ce s-a intamplat"-ca sa o citez pe Simona. Se vede ca, din pacate, Simona dovedeste iarsi ca este o "rebela", o "atotstiutoare"! Ea n-are mama" (antrenor) "n-are tata" (preparator fizic, psiholog, nutritionist s.a) de a caror indrumari ar trebui sa tina seama.. Un asemenea mare talent, asa cum aprecia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează