SPORTURI  »  TENIS  »  SYDNEY

VIDEO Halep a răbufnit în timpul meciului cu Pliskova: ”Mă rog de tine de o oră!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 10:38

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Sydney, după un meci dificil cu Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-5.

Românca a condus ostilitățile în ambele seturi, însă de fiecare dată s-a lovit de revenirile adversarei. În actul secund, la 5-4 pentru Simona și 0-30 pe propriul serviciu, românca a izbucnit.

Click aici pentru VIDEO!

Nemulțumită după ce a trimis o minge ușoară în fileu, românca a țipat către ea însăși: ”Mișcă-te și tu odată că te rog de o oră!”. Simona a pierdut game-ul, însă s-a impus în final cu 7-5.

Meciul din semifinale, contra Svetlanei Kuznețova, are loc joi dimineață, de la ora 7:00, ora României, și este transmis de Digisport 2.

Citește și

Adversar dificil pentru Simona » Halep se bate pentru finală la Sydney cu preferata lui Federer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  13 Ianuarie 2016, 19:34

Faza asta e legata strans de autosugestie.....si la ea e puternic inradacinata...inseamna ca stie unde e buba ....dar nu prea accepta ca ea exista...insa la nevoie apeleaza ...si rezolva partial situatia psihica ...uneori functioneaza ...uneori nu....

mishu_74
mishu_74  •  13 Ianuarie 2016, 19:25

Am prins o faza cand ii zicea ceva si lui Cercel( ''zi Teo ceva nu sta'') E normal sa ai iesiri din astea ca sportiv, asa se scoate frustrareasi reusesti sa echilibrezi mentalul. Bravo Simo, hai ca se poate! ....ca o parere personala: se pare ca se poate gsp sa se faca o cat de mica moderare, nu-i asa? placut surprins de curatenia verbala din posturi...

salut
salut  •  13 Ianuarie 2016, 14:28

Felicitări GSP pentru curațirea site-ului!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează