SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Halep se pregătește de Wimbledon și are planuri mari » Simona dezvăluie ce trebuie să imbunătățească la jocul ei

FOTO:Guliver/GettImages
FOTO:Guliver/GettImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 10:51

Simona Halep se află în Anglia, acolo unde se pregătește de Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, care începe pe 27 iunie.

Românca aflată pe locul 5 WTA a vorbit despre planurile pe care le are pentru acest turneu și a spus că vrea să ajungă cel puțin până în semifinale, acolo unde a jucat în 2014, când a pierdut în fața lui Genie Bouchard. Anul trecut, Halep a fost eliminată în primul tur.

"Este plăcut să revin la Wimbledon, pentru că îmi place acest turneu. Este dificil să joci pe iarbă, dar m-am obișnuit. Sunt câteva zile de când sunt aici și îmi place să joc. Am avut rezultate bune în 2014, când am jucat în semifinale.

Pe iărbă am încredere, dar trebuie să mă antrenez mult pentru a simți mingea, mai ales în timpul partidelor, când este diferit. Zilele de pregătire sunt importante pentru mine.

Visez să joc din nou o semifinală la Wimbledon, dar trebuie să iau meci cu meci, să văd cât de departe pot ajunge. E nevoie să am reflexe bune în timpul punctelor şi să servesc bine. Trebuie să îmi îmbunătăţesc serviciul şi să fiu concentrată la fiecare lovitură"
Simona Halep

Turneul de la Wimbledon începe pe 27 iunie și va fi transmis de DigiSport. Meciurile Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  24 Iunie 2016, 19:54

va dau una calda,nara stanga e aproape infundata.......deci,pas si turneul asta

tomagh
tomagh  •  23 Iunie 2016, 06:39

1111111

cris4co
cris4co  •  23 Iunie 2016, 01:15

Hai Simonica !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează