SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP / ROMÂNIA - CEHIA 2-3

VIDEO Lacrimi la conferință după înfrîngerea cu Cehia: a plîns ca un copil și n-a putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 21:42

România a ratat calificarea în semifinalele Fed Cup după ce a pierdut întîlnirea cu Cehia, scor 2-3 la general.

Andreea Mitu și Raluca Olaru au fost extrem de triste la conferința de presă, iar Andreea a plîns ca un copil, neputînd să răspundă la întrebările jurnaliștilor. La conferință a fost prezent și căpitanul nejucător Alina Tecșor.

"Era greu cu Simona la dublu. Cred că, Monica nefiind ok fizic, am aliniat cea mai bună echipă cu putință. Fetele sînt foarte triste, pentru că li se pare că din cauza lor am pierdut. Nu se pune problema să dezamăgească pe cineva.

Pentru prima noastră experiență în Grupa Mondială, eu sînt foarte mîndră de echipa mea. Să învățăm din înfrîngerea de azi. Cred că avem nevoie de constanță, de răbdare și de mai multă încredere. Un șut în fund e un pas înainte, putem învăța multe", a spus Alina Tecșor.

"Am simțit că se va ajunge la dublu. Ne-am antrenat bine, toate fetele au muncit bine. Din păcate, au fost prea puternice azi" Raluca Olaru

Fetele noastre au fost atît de afectate de înfrîngere încît și la finalul meciului au plîns, printre cele mai afectate a fost tot Andreea Mitu care nu și-a putut stăpîni lacrimile. Vezi în VIDEO de mai jos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Februarie 2016, 17:26

pentru ce au patimit fetele astea doua aseara, ar trebui sa fie concediati toti: antrenoarea, gomanul ala de la frt si nu in ultimul rand halep si niculescu, care le-au adus in postura aceasta jenanta! halep trb sa castige ambele meciuri de simplu, iar monica nu avea voie sa lipseasca de la dublu, chiar si neevoluand cu pliskova.

wishmaster
wishmaster  •  08 Februarie 2016, 09:57
Postat de wowmashha pe 08 Februarie 2016, 09:11

O singura data in viata am avut si noi nevoie de tine halep.fara sa mai punem la socoteala canada unde *** dua romania.ai venit la lot de parca te duceai .veneai ducandu.te.ai venit mama iedului si ai plecat mama vitelului.o sa ziceti ca de ce nu ma iau si de niculeasca ca la fel ca si halep a pierdut si a castigat cate un meci.poi da dar cine se considera vedeta .cine a venit la lot pe pile si plocoane ci se considera loc 3 mondial? nu halep.baremi niculeasca si.a facut treaba in raport cu locul ocupat dar halep ce a facut ? A nenorocit romania. Nimeni in drum este halep.ce crede ea ca daca a batut al doilea meci s.a spalat pe maini .gata? Doar copii frustrati gen catalyn inghite asemenea gogosi.asta baga in el orice .nu conteaza ca e uscat de caine sau cald de om .daca il serveste halep el bobineaza orice .daia vedeti ca toti userii il iau la misto .halep egal DEZAMGIRE egal RUSiNE.mi.e scar. Ba de ea .

bah prietene ... sunteti *** pe bune! Simona si daca o batea pe Pliskova, tot ati fi sarit pe ea ca de ce nu se baga si la dublu, daca se baga si la dublu ati fi zis ca de ce nu e si antrenor in acelasi timp ... e ca-n bancul ala cu cangurul si cu sapca :)) atata va roade pizma organele interne, ca ii gasiti nod in papura pentru orice ... si ce-i mai trist e ca va gasiti toti agramatii si sfertodoctii, toata pleava aflata in conflict dechis cu limba romana, toti cocalarii mancatori de seminte, toti derutatii care se viseaza mari nascatori de idei, sa veniti sa dati lectii de viata si de patriotism unei fiinte care face mai mult pentru tara asta decat veti face voi si tot neamul vostru de melteni, toata viata voastra! ridicati in slavi jucatoare straine si o injurati pe fata asta absolut gratuit, in schimb aceleasi acuze nu se aplica si celorlalte jucatoare romance, ca la alea se poate, ca nu sunt "albaneze" ca Halep ... sincer, *** nu pentru ca n-ati avea dreptul sa criticati, ci pentru ca sunteti foarte stupizi si perseverenti in imprastierea prostiei in mediul on-line, mai ales in combinatie cu rautatea din nastere si sovinismul gretos! pentru suflete mici de-astea ca tine, bai kkmasha, vine Simona Halep la nationala, ca sa va multumeasca voua ifosele de patrioti de opereta, nu pentru aia ca mine, care inteleg ca e o pierdere de vreme si o uzura sentimentala inutila, pentru care nu primesti decat injuraturi de la toti opincarii! asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai231
mihai231  •  08 Februarie 2016, 09:16
Postat de mihai231 pe 08 Februarie 2016, 09:11

CE VREAU SA SȘPUN?...PAI ASTA este un cup,lu care nu a jucat 5 meciuri impreuna la dublu...cu sa faci fata unor jucatoare de top mondial care si la dublu se pot bate cu oricine din lume....oricare din ele ar fi fost puse in teren...a fost ca si cum s/ar fi intalnit un cuplu de amatori cu unul de profesionisti.....vina lui Tecsor, strategia...mai este ...halep desii favorita si nu se astepta ni,menii sa piarda cu pliskova, si probabil Begu de asta nu a venit , adica cand a dus begu greul inainte, apoi Halep a pierdut 2 meciurii si apoi in meciurile urmatoare a duruto in fund de Romania. s/a dus la Porsche......si vede ca tot Halep are prioritate?...si eu as fi facut la fel in locul lui Begu ..nu as fii venit...!dar hai sa va mai spui una mare de tot....Tecsor era fericita nevoie mare cand a venit halep, a zis asta are 3/0 cu pliskova, 2/0 cu Kvitova nu va pierde nici un meci, Niculescu mai castiga unul si nu se va disputa meciul de dublu....sigur asa a gandit Tecsor, deci vina cea mai mare EA O ARE....ea nu apregatit cum trebuie partida de dublu...niculescu nu a mai reusit sa faca fata, nu a jucat si a jucat cu astea 2 la improvizatie...

a ...si bineinteles...dupa Tecsor....a doua vinovata este Halep.....daca isi castiga meciul din prima zi...nu se ajungea la DUBLU....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close