SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Lovitura zilei la Turneul Campioanelor » A ridicat toţi spectatorii în picioare cu o execuţie magnifică!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 10:54

Ieri a fost ziua surprizelor la Turneul Campioanelor! Dacă Serena Williams şi Simona Halep au confirmat calculele hîrtiei, nu la fel s-a întîmplat cu Maria Şarapova şi Petra Kvitova.

Cele două au fost învinse de Caroline Wozniacki, într-un meci care a durat peste 3 ore, respectiv Agnieszka Radwanska.

Jucătoarea poloneză a învins-o fără probleme pe Kvitova, oferind şi cea mai frumoasă lovitură a zilei. La un voleu al Petrei Kvitova, Radwanska a prins in extremis mingea şi a trimis-o superb peste adversară, ridicînd toţi spectatorii din Singapore în picioare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Octombrie 2014, 18:28

frumos. dar ce a facut simona azi, a intrat direct in istorie.

papillon
papillon  •  22 Octombrie 2014, 13:54

AI stralucit in cel mai tare turneu >Sunt sigur ca victoriile tale ne vor bucura in continuare. Succes in Continuare Simona ! Ai stralucit ca o stea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează