SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO Lovitura zilei la Turneul Campionilor » Horia Tecău a fost "victimă" în faţa unei execuţii magnifice!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 18:02

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut şi al doilea meci de la Turneul Campionilor în faţa fraţilor Bryan după un maxi-tie-break pe care l-au avut la îndemînă.

Tecău a fost aproape de o victorie importantă la Londra, mai ales că, alături de Rojer, i-a condus pe cei mai buni jucători de dublu din istorie cu un set şi break în setul al doilea. Mai mult, au condus şi cu 4-0 în maxi-tie-break.

Bob şi Mike au revenit însă, iar cel de-al doilea a oferit lovitura zilei la Turneul Campionilor. Mike Bryan a lovit superb pe lîngă fileu şi chiar Horia Tecău a fost victima, românul neavînd replică în faţa americanului.

VIDEO cu execuţia superbă din meciul lui Horia Tecău!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cracker
cracker  •  12 Noiembrie 2014, 20:40

Am crezut ca a dat in celalta colt peste fileu, sunt asemenea lovituri la tunrneele de dublu, ce mare lovitura a dat, ca era singura varianta si Tecau nu avea ce sa mai faca, a dat la picioarele lui.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  12 Noiembrie 2014, 19:51

Tecau a fost si azi "veriga slaba". Are o calitate: e inalt.... si cam atat.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Noiembrie 2014, 18:52

felicitari pt parcurs ... dar e aceeasi meteahna .... "... ca maroniul-neigricios la mal "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează