SPORTURI  »  TENIS  »  ABU DHABI

VIDEO Mămica Serena Williams a revenit pe teren după aproape un an! A pierdut primul meci, dar a fost aplaudată la scenă deschisă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 18:05

Serena Williams a revenit pe teren la aproape un an de când jucase ultimul meci oficial. Jucătoarea din SUA a luat o pauză de la sport, după ce pe 1 septembrie a născut.

Serena a jucat astăzi la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, dar a pierdut în super tie-break, scor 5-10, în fața letonei Jelena Ostapenko.

Fostul lider WTA a fost aplaudat minute în șir de spectatorii prezenți în tribune.

"Să fii mamă este minunat. În timpul meciului am fost puţin îngrijorată, ce-i drept. La un moment dat, m-am uitat către tabăra mea şi am întrebat: «Olympia (n.r. fetița Serenei) este OK?». Dar e plăcut să mă aflu din nou pe teren", a declarat Williams la finalul partidei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dubluv
dubluv  •  31 Decembrie 2017, 14:39
Postat de jalabert pe 30 Decembrie 2017, 19:56

daca primesc cetatenie americana ma apuc si eu de tenis la 80 de ani. sunt convins ca o devin numarul unu mondial macar vreo 3 miliarde de ani de ani.

tu iti intelegi glumele?

ceaiuri
ceaiuri  •  31 Decembrie 2017, 11:46

varsta isi spune cuvantul...banuiesc o sa mai fie prezenta la turnee importante unde imaginea ei se vinde inca bine...dar nu cred ca o sa mai revina nr 1

jalabert
jalabert  •  30 Decembrie 2017, 19:56

daca primesc cetatenie americana ma apuc si eu de tenis la 80 de ani. sunt convins ca o devin numarul unu mondial macar vreo 3 miliarde de ani de ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează