SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Meci dramatic al Irinei Begu la Australian Open » Campioana de la US Open, ELIMINATĂ + ce a făcut Niculescu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 06:46

Irina Begu a reușit o revenire fantastică în partida din primul tur cu Ekaterina Makarova si merge în runda secundă, scor 3-6, 6-4, 8-6.

Jucătoarea noastră a fost condusă cu set și 0-4, însă a jucat fantastic din acel moment. A câștigat 7 game-uri consecutive pentru 6-4 și 1-0 ,cu break în decisiv.

După o pauză de vestiar, rusoaica a început să-și revină, iar ultimul act a fost plin de dramatism. Begu a făcut rapid break, însă Makarova a revenit neașteptat. 

S-a desprins la 5-2 înainte să înceapă ploaia la Melbourne. Revenită de la cabine, Irina Begu a jucat impecabil și a obținut o victorie cu 8-6 în decisiv.

Înfrângere pentru Niculescu

Deși era favorită, Monica Niculescu a pierdut în minimum de seturi în fața nemțoaicei Mona Barthel, scor 4-6, 5-7. Niculescu a pierdut de fiecare dată când trebuia să rămână în set, la 4-5, respectiv 5-6. Până la acest duel, Barthel avea un bilanț dezastruos: în ultimele 15 meciuri pierduse de 13 ori.

Campioana de la US Open, eliminată

Sloane Stephens, campioană la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, a fost eliminată încă din primul tur. Jucătoarea americană a fost eliminată în primul tur de chinezoaica Zhang, scor 6-2, 6-7, 2-6. În schimb, Jelena Ostapenko a câștigat categoric în fața Francescăi Schiavone, 6-1, 6-4.

 
Australian Open

Primele noutăți de la Australian Open! Meci dramatic pentru Begu, multe vedete eliminate ---->>>> http://bit.ly/2EIfYYo

Posted by Gazeta Sporturilor on 15 Ianuarie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
itrobert
itrobert  •  16 Ianuarie 2018, 01:00
Postat de merace pe 15 Ianuarie 2018, 21:34

Regret ca a pierdut Monica, dar asa e in sport. Daca esti tu mai bun ca ea in tenis, ai voie sa o critici. Dar daca nu, ce te dai mare?!

Inteleg punctul tau de vedere; sa comenteze numai cei care o pot bate pe Niculeasca... Pai sa vedem... Eu o bat precis, la fel si amicul cu care joc, la fel si fata lui de zece ani, apoi toate colegele ei... DA, sunt OK, pot sa comentez. Altceva?

merace
merace  •  15 Ianuarie 2018, 21:34
Postat de itrobert pe 15 Ianuarie 2018, 14:07

Bravo Irina! Despre Niculeasca ce sa zici??? Se duce sa joace pe plaja ce stie ea mai bine: taietzele... Macar nu ne adoarme in fata televizorului :)

Regret ca a pierdut Monica, dar asa e in sport. Daca esti tu mai bun ca ea in tenis, ai voie sa o critici. Dar daca nu, ce te dai mare?!

merace
merace  •  15 Ianuarie 2018, 18:02

Senzaionala revenire, de 3 ori! Nu stiu daca s-a mai intamplat asa ceva pana acum! De la 0-1 la 2-1 la seturi, cu setul 2 de la 0-4 la 6-4, si in final de la 2-5 la 8-6 in setul 3! Cine a mai avut asa victorie!? BRAVO IRINA! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează