SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Moment tensionat la Australian Open! Wawrinka și Tsonga au avut un schimb de replici violent în timpul sfertului de finală de la Australian Open!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 12:32

Elvețianul Stan Wawrinka și francezul Jo-Wilfried Tsonga au fost protagoniștii unui moment tensionat în timpul sfertului de finală disputat în acestă dimineață pe arena Rod Laver.

Imediat după încheierea primului set, cei doi au avut un schimb mai dur de replici în timpul unui game, atunci când Wawrinka i-a reproșat francezului că insistă să îl privească țintă.

Wawrinka: "De ce te holbezi la mine? M-am uitat eu vreodată la tine? Te uiți la mine și vorbești"

Tsonga: "Hai, las-o baltă"

 

 

La finalul meciului, cei doi și-au strâns însă mâna, uitând de incidentul izbucnit în timpul partidei, iar Wawrinka a explicat la conferința de presă că astfel de lucruri se mai întâmplă.

În final, Wawrinka s-a impus cu 7-6, 6-4, 6-3, obținând astfel calificarea în semifinale.

Aici ai rezultatele sferturilor de finală disputate azi pe tabloul masculin. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  24 Ianuarie 2017, 19:14

Woooow, asta da stire din sport. O analiza cum rar se mai vede astazi....va pasa si voua de sport exact cum imi pasa mie de centrul civic din Baicoi( orasul, da? )

wulf
wulf  •  24 Ianuarie 2017, 16:15
Postat de nakamicius pe 24 Ianuarie 2017, 13:36

Articolul vietii! Si traducerea?

Cu aproximatie: Tso: ??? Tu te uiti doar la asta. Waw: Ce-ai zis? ... Tso: Tu tot te uiti ... Waw: Ma uit la ce? Tu te uiti la mine si vorbesti ... Tso: N-am zis nimic ... Waw: M-am uitat eu la tine? Waw: Nici macar nu m-am uitat la tine ... Tso: ??? ... Waw: Nu stiu ce vrei ... Tso: Nu inteleg ... Waw: M-am uitat eu la tine odata? ... Tso: Bineinteles , "Planul???" e pe acolo (in fata) nu pe dincolo (in dreapta) ... Waw: Aaa? M-am uitat eu la tine macar odata? ... Tso: Da ... Waw: Cand? ... Tso: Adineaori .. Waw: Tu te uitai la mine ... e un meci de tenis .. trebuie sa te calmezi .. e doar un meci de tenis, relaxeaza-te un pic ... Tso: Nici o problema ... Waw: Relaxeaza-te putin, e un meci de tenis ...??? ... o sa fie ok

bufnila
bufnila  •  24 Ianuarie 2017, 14:27

iti dai seama ce tare ar fi fost daca ne spuneau si cine a castigat meciul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează