SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Monica Puig, emoționată după eliminarea lui Caroline Wozniacki: "Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 09:08

Monica Puig (24 de ani, 82 WTA) a părut vizibil emoționată la finalul victoriei contra lui Caroline Wozniacki, scor 0-6, 6-4, 6-4.

"Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio. Trăiesc în Miami de mică și le mulțumesc fanilor pentru sprijin, dar inima mea aparține de Puerto Rico.

Aștept acest moment de atât de mult timp. Am reușit în sfârșit să mă regăsesc. Totul a fost incredibil astăzi", a declarat Monica Puig la finalul partidei cu Wozniacki.

Puig a pierdut primul set la 0, după doar 27 de minute. 

"Am încercat să rămân concentrată după primul set. Nu cred că am greșit atât de mult pe cât o arată scorul. Au fost câteva mingi la limită. Caroline este un adversar extraordinar. Știam că trebuie să lupt, să nu cedez niciun punct ușor", a declarat Monica Puig la finalul partidei cu Wozniacki.

2
victorii în fața jucătoarelor clasate pe poziția a 2-a în clasamentul WTa. Astăzi și în finala JO de la Rio, împotriva lui Angelique Kerber

Citește și: VIDEO Caroline Wozniacki, eliminată de campioana olimpică de la Miami » Cum poate pierde locul 2 WTA și distanța uriașă față de Halep

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
377967485722547
Andrei Vasiliu  •  24 Martie 2018, 14:55

Bravo Monica !!!

bravia1
bravia1  •  24 Martie 2018, 14:33

Nu arata rau deloc :) ..la tenis !

831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 Martie 2018, 13:52

Bravo,Monica!Ia-i mai tăiat cu victoria de azi din năsuc îngâmfatei de Caroline Wozniacki și a-i adus-o cu picioarele pe pământ.Sper să mai coboare daneza în clasament,ca să mă pot distra bine pe seama ei,ținând cont de raportul vorbe- fapte pe care începe să-l aibă ea. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează