SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

VIDEO Nebun complet! 3 momente geniale de la Australian Open » Novak Djokovici a recunoscut că a încălcat legea! :O

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 21:19

Novak Djokovici l-a învins pe Fernando Verdasco în 3 set-uri, 7-6-, 6-3, 6-4 şi s-a calificat în "optimile" de la Australian Open. 

Meciul a fost întrerupt de un fan al sîrbului, care a ales acest eveniment pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Alături de cei 14.000 de spectatori, Djokovici a savurat din plin momentul şi a aplaudat.

La finalul jocului, Djokovici i-a dedicat victoria mamei sale şi le-a cerut spectatorilor să îi cînte acesteia "La mulţi ani!".

La Melbourne, Djokovici s-a oprit cu maşina în mijlocul drumului pentru a se poza cu fanii săi. La conferinţa de presă a aflat că este ilegal să faci aşa ceva: "Serios? Nu ştiam că nu am voie. Asta e! Aştept să vină să mă ia. Le transmis poliţiştilor din Australia că sînt aici. Ştiu unde să mă găsească. Habar nu aveam că e ilegal", a glumit Djokovici.

VEZI VIDEO DIN TIMPUL MECIULUI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2015, 07:33

privindu-l ieri pe kyrgios - si nu numai pe el legat de inaltime - admirandu-le picioarele noilor jucatoare pentru care unu nouazeci ar fi ideal in tenisul wta-ist, ma intrebam de ce nu se gaseste un "cineva" in tenis care sa propuna inaltarea fileului macar cu doi centimetri , pentru ca tenisul este un sport-spectacol si nu o intrecere pentru titlul "care da mai tare din serviciu".

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2015, 02:16

pe ce drum s a oprit ?...chiar incurca acolo circulatia ?....nu mai credeti tot ce afirma unul si altul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează