SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Provocarea zilei: cum se pronunță Monica Niculescu? » Caroline Wozniacki, Elina Svitolina, Jelena Ostapenko și Caroline Garcia, probleme mari

FOTO: Twitter WTA
FOTO: Twitter WTA

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 23:33

Caroline Wozniacki, Elina Svitolina, Jelena Ostapenko și Caroline Garcia, patru dintre starurile din WTA, au participat la un joc interactiv găzduit de pagina oficială de Twitter a WTA.

Acestea trebuiau să pronunțe corect numele de familie al Monicăi Niculescu, însă exercițiul de dicție le-a cauzat destul de multe bătăi de cap celor patru.

Dintre cele patru, doar "Alona" Ostapenko și Caroline Wozniacki au dus testul la bun sfârșit: "Mă dau bătută!", a recunoscut ucraineanca Elina Svitolina în fața camerelor. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
daniulian
daniulian  •  17 Aprilie 2018, 12:35

Tareee :)))

116539105625550
Mihai Chirita  •  17 Aprilie 2018, 11:10

Era o gluma *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  17 Aprilie 2018, 09:09

Cele patru jucatoare de exceptie sint sportive si nu filologi sau profesori de dictie!!Ele trebuie sa fie analizate ca tenismene,si din acest punct de vedere sint in elita mondiala,mult peste jucatoarea a carei nume a dat de furca !!Personal aud,ca comentatorii nostrii cand transmit anumite turnee,pronunta gresit aproape toate numele jucatoarelor.Acest lucru intr-adevar este de neiertat,fiindca ei sint oameni de mass media,jurnalisti-gazetari si nu au voie sa prunte sau sa scrie numele unora sau altora gresit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează