SPORTURI  »  TENIS  »  STUTTGART

VIDEO Reacție nervoasă a Șarapovei în momentul în care i s-a pus cea mai incomodă întrebare: "O astfel de chestiune e inadecvată"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 10:56

Maria Șarapova a fost eliminat în semifinalele turneului de la Stuttgart de Kristina Mladenovici, iar la conferința de presă de după meci a avut parte de o altă surpriză neplăcută.

Acesta a fost primul turneu la care rusoaica a participat după o suspendare de 15 luni, fiind depistată pozitiv cu meldonium. În mod inevitabil Șarapova a fost întrebată la conferință și dacă staff-ul său a fost supărat când a aflat că a fost suspendată pentru că a fost prinsă dopată.

Rusoaica a fost vizibil deranjată de întrebarea reporterului și s-a rezumat la a răspunde doar cu ”o astfel de întrebare e inadecvată”. Apoi a cerut repede o ultimă întrebare, cu precizarea că vrea să fie de la un alt jurnalist prezent în sală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
timm
timm  •  01 Mai 2017, 11:36

GSP avem 5 romance peste Dopatova la ora actuala. De ce nu le promovati? Promovati o trisoare loc 262 WTA.

adyy25
adyy25  •  30 Aprilie 2017, 14:45
Postat de para.para pe 30 Aprilie 2017, 14:07

Asta macar a platit pentru greseala, dar fcsb greseste in fiecare zi a existentei si nu plateste pentru ca in romanika coruptia decide.

trebuia sa se gaseasca un postac frustrat, care sa murdareasca si acest forum la un articol....despre tenis. dar daca postacii au de incasat comison, ce sa faca si ei.....

para.para
para.para  •  30 Aprilie 2017, 14:07

Asta macar a platit pentru greseala, dar fcsb greseste in fiecare zi a existentei si nu plateste pentru ca in romanika coruptia decide.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează