SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

VIDEO Roger s-a plictisit! Federer a lovit din nou printre picioare, după care a înălţat un zmeu în dezgust :D

Roger Federer la Rogers Cup, foto: reuters
Roger Federer la Rogers Cup, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 13:23

Roger Federer s-a calificat în finala de la Rogers Cup, după 6-3, 6-4 cu Feliciano Lopez. Acolo, elveţianul cîştigător de 17 turnee de Mare Şlem îl va întîlni pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, cel care a dispus de Grigor Dimitrov cu 6-4, 6-3. Meciul are loc diseară, de la ora 22:00

Federer a arătat o formă bună pe parcursul întregii săptămîni. La 33 de ani împliniţi în sferturile de finală, elveţianul a explicat că vrea să continue să cîştige trofee, iar evoluţia sa este un argument.

În meciul din semifinale, contra lui Feliciano Lopez, Roger a reuşit o nouă lovitură de maestru, celebra lovitură printre picioare cu care a umilit de-a lungul carierei adversari de calibru, precum sîrbul Novak Djokovici, continuată de această dată cu o dreaptă în tribune!

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
hmmmm
hmmmm  •  11 August 2014, 14:39

Au gresit numele turneului, nu este Rogers Cup este Roger's Cup... :-)

robotzel
robotzel  •  10 August 2014, 18:30
Postat de victor33 pe 10 August 2014, 13:42

Nu ca l-as fi cautat, dar nu vad "dezgustul" din titlu.

deci nici tu nu l-ai gasit? eu m-am uitat de cateva ori la filmulet sa vad dezgustul insa se pare ca nici eu nu l-am gasit. poate este ceva prea subtil incat numai un pseudojurnalist poate sa il vada.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  10 August 2014, 16:49

Roger,simply the best!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează