SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

VIDEO S-a lăsat cu scandal la BRD Năstase-Țiriac Trophy » Un spectator a fost dat afară de la finală

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 18:23

Moment neplăcut la finala BRD Năstase-Țiriac Trophy, cîștigată de Guillermo Garcia-Lopez în fața lui Jiri Vesely, scor 7-6(5), 7-6(11).

Arbitrul partidei a fost nevoit să le ceară forţelor de ordine să scoată afară un spectator. Acesta a răspuns la telefon în timpul meciului, iar Garcia-Lopez n-a mai dorit să continue jocul pînă cînd nu s-au luat măsuri.

Click aici pentru VIDEO!

Totul s-a petrecut în setul doi, la scorul de 3-3. Spectatorul s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. După un conflict cu forţele de ordine, acesta a fost luat cu forţa şi dat afară din complexul din Cotroceni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1002176786470435
Serban Constantin  •  27 Aprilie 2015, 11:16

apropo de unde stiau ce fan este? si ce conteaza asata? tenisul romanesc are mari succese la toate categoriile de tenis, sa le faceti cunoscute, si din turneele mici, de tineret internationale

1002176786470435
Serban Constantin  •  27 Aprilie 2015, 11:11

Sa stiti ca nu este o nutate sa sune, si sa se vorbeste in timpul meciurilor la arena de tenis, am fost la turneu si se vorbea, radea ca pe strada, dar acum s-a exagerat putin, erau 3 feluri de oameni de ordine in uniforme diferite, si vine un civil si il scoate in imbrinceli din arena, puteam sa fim oricare din noi, dar fiind un om simplu s-a inta,plat ce s-a intamplat Trebuia tinut minte si cand iesea din arena sa-l ia cine trebuie, daca nu il incita nimeni, nu mai vorbea, ori cineva de langa el putea sa-l linisteasca cu o vorba buna, nu cu scandal, ca acum ne arata iar lumea cu degetul. La inceputul meciurilor se facea apel pentru telefoane si convorbiri ca sant interzise. Sa stiti ca avem public pentru tenis, si orice sport. Pana la urma ce a patit? sa i se dea banii pe bilet inapoi

rangers94
rangers94  •  27 Aprilie 2015, 00:46

Exact la fel sunt si dinamovistii care comenteaza pe GSP . ***..................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează