SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Să râdem cu Serena Williams » Liderul WTA a glumit la finalul meciului: "Halep știe despre ce vorbesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 10:56

Serena Williams a glumit la finalul meciului cu Simona Halep. Liderul WTA s-a distrat la conferința de presă, când și-a adus aminte de trofeul câștigat de Halep anul trecut. 

Americanca știe că trofeul de la Indian Wells este destul de greu, iar Halep a avut mari probleme în a-l ridica.

"Am auzit că trofeul de aici e greu. Simona Halep știe despre ce vorbesc aici. Sper să am și eu ocazia să am problemele astea", a glumit Serena.

Halep a pierdut meciul cu Serena Williams de la Indian Wells, scor 3-6, 4-6. Simona a pierdut 7 meciuri din 8 cu liderul WTA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1347603581932859
Damoc Iosif  •  17 Martie 2016, 14:42

Mai bine sa inceteze cu laudele si sa creada in puterile ei.Laudele la adresa Serenei ii pot afecta jocul.Cuvintele au si ele puterea lor ,influienteaza la nivel mental.Pana si zambetul din timpul jocului o pot deconcentra.Daca nu intelege sa-i faca statuie Serenei si s-o adore!

plischi
plischi  •  17 Martie 2016, 13:20

este posibil ca banii pentru castigarea trofeului sa fie platiti in monede de cincizeci de centi, de-aia trofeul e atat de greu.

mutu57
mutu57  •  17 Martie 2016, 13:09

A fost un compliment al Serenei catre Halep. E bine sa fie relatii cordiale intre jucatoare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează