SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Scene ireale la Wimbledon! Jucătorul care a produs cea mai mare surpriză a aruncat cu monede în arbitru

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 12:14

Daniil Medvedev, locul 49 WTA, a fost în centrul atenției în primele zile de la Wimbledon.

Rusul a produs prima mare surpriză după ce l-a eliminat în turul I pe Stan Wawrinka, locul 3 ATP, iar în turul II a făcut un gest șocant.

Medvedev a pierdut în fața lui Ruben Bemelmans, locul 124 ATP, scor 4-6, 2-6, 6-3, 6-2, 3-6, după un meci de 3 ore. La finalul partidei, rusul a șocat pe toată lumea când s-a dus spre arbitra de scaun, Mariana Alves, și a aruncat cu monede către acesta.

Jucătorul a fost extrem de nervos din cauza oficialului, cu care s-a certat la începutul setului al treilea, cerând ca acesta să fie schimbat.

Ulterior, jucătorul de 21 de ani și-a cerut scuze pentru gestul făcut.

"Am fost dezamăgit de rezultat. A fost frustrant pentru că veneam după marea mea victorie (n.r. contra lui Wawrinka). Meciul mergea bine pentru mine și am fost dezamăgit. În tensiunea momentului, am făcut ceva greșit. Îmi pare rău. Doar că îmi făceam bagajul și mi-am văzut portofelul", a spus Medvedev potrivit The Independent.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gilos
gilos  •  06 Iulie 2017, 16:28

Ce sa-i faci, gandire comunista, lipsa educatie, mojicie. E greu sa accepti o infrangere, sa-ti feliciti adverdsarul, sa fii Fair-play.... Daca acest rus a fost frustrat ca a pierdut in fata unui jucator, locul 124ATP, cum trebuia sa fie Wawrinka cand a pierdut cu el ?

fibra
fibra  •  06 Iulie 2017, 14:47

Democratia,lasa in libertate prea multi defecti.

moshu_cel_shukar
moshu_cel_shukar  •  06 Iulie 2017, 14:02
Postat de baba_yaga pe 06 Iulie 2017, 13:59

Cum e și Steaua după chipul și asemănarea lui Stalin !

Vrei să spui după chipul și asemănarea Anei Pauker!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează