SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Schimb savuros de replici între Nadal și Federer pe Facebook: "Dacă o să se întâmple asta, nu o să te mai chem niciodată aici!"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 18:58

Rafael Nadal și Roger Federer, primii doi tenismeni ai lumii, au oferit astăzi un schimb savuros de replici pe Facebook. 

Elvețianul l-a felicitat pe Nadal pentru aniversarea a un an de la inaugurarea impunătoarei sale academii de tenis din Mallorca, eveniment la care Federer a fost invitat special în luna octombrie a anului trecut. 

"Vreau să felicit Academia lui Rafa pentru aniversarea a un an. Știu că echipa și familia lui au lucrat din greu pentru a realiza această Academie. Sunt fericit că am fost acolo, alături de Rafa, pentru a o inaugura.

Sper că voi primi în curând o nouă invitație pentru a fi prezent acolo. Mă inspiră, abia aștept să mă întorc", a spus Federer.

La rândul său, Nadal i-a răspuns marelui său rival, mulțumindu-i pentru cuvintele frumoase ale lui Federer și lansându-i o nouă invitație la Mallorca. Ibericul a glumit însă, declarând că nu îl va mai chema pe Federer în Spania dacă acesta va continua forma impresionantă avută în 2017. 

"Roger, mulțumesc pentru mesaj. A fost un an grozav pentru Academie și ne-ai ajutat enorm la inaugurare. Știu că nu îți pot mulțumi îndeajuns, dar știu cât de important a fost pentru toată lumea să fii prezent aici.

Invitația e întodeauna deschisă. Aici e casa ta. Copiii, familia ta, toată lumea e binevenită aici.

Singurul lucru care nu se poate întâmpla este ca după ce te întorci de aici să joci din nou atât de bine. Dacă asta o să se întâmple, nu o să te mai invit. Glumesc, evident", a fost răspunsul lui Rafa. 

Pe 19 octombrie 2016, Nadal și-a inaugurat academia de tenis din orașul natal, invitatul special la acel eveniment fiind Roger Federer.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
geoeg
geoeg  •  21 Octombrie 2017, 18:57

Remus, nu poti sa scrii asa: "...aniversarea a un an de la inaugurarea..." . Corect este "...aniversarea unui an de la inaugurarea..." .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Octombrie 2017, 09:35

Campionii se respectă, "fanii" lor se insultă. Valabil si pentru Messi- Cr. Ronaldo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează