SPORTURI  »  TENIS  »  WUHAN OPEN

VIDEO Serena Williams a explicat motivele pentru care a abandonat în meciul cu Alize Cornet: "Îmi pare rău, n-am mai putut"

Serena Williams, foto: Reuters
Serena Williams, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 11:04

Serena Williams a abandonat ieri în turul doi de la Wuhan în faţa lui Alize Cornet după ce a acuzat probleme medicale.Liderul mondial WTA în vîrstă de 32 de ani a dezvăluit care au fost cauzele pentru care s-a retras din meciul cu Alize Cornet şi laudă organizarea turneului asiatic.

"Îmi pare rău pentru toţi fanii din Wuhan că m-am retras din meciul cu Alize. M-am simţit rău. Am avut ameţeli şi greţuri în primul set, aşa că din păcate nu am mai putut continua. Organizatorii au făcut o treabă incredibilă şi sper să revin aici la anul", a declarat Serena Williams.

Citeşte şi: Alte momente şocante cu Serena Williams! S-a retras din China, dar nu a putut să meargă singură în afara terenului!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
msr_ms
msr_ms  •  24 Septembrie 2014, 19:12

bine ca n-a fost halep in locul ei si aici si la wimbledon cand serviciul ei n-a mai depasit fileul.sa vezi atunci critici,caterinci si ocaruri la adresa ei.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Septembrie 2014, 17:32

vrajeala americana, la scorul de 5-5 se tinea de coapsa stanga, se vedea clar ca are probleme , si pe urma ca sa vezi, s-a simtit rau si avea ameteli ? repet, e vrajeala !

serban_ionescu
serban_ionescu  •  24 Septembrie 2014, 16:44

si marmota........................!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează