SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Serena Williams și-a cumpărat o vilă de lux în Beverly Hills » Suma uriașă plătită pentru proprietate

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 10:20

La doar câteva săptămâni după ce a devenit mamă, Serena Williams a făcut o investiție serioasă și a achiziționat o vilă de lux în Beverly Hills. 

Locuința a fost construită recent și are cinci dormitoare, însă nu deține un teren de tenis, deși proprietatea se întinde pe aproape 2.000 de metri pătrați. Printre vecinii jucătoarei de 36 de ani se numără cunoscuta cântăreață Gwen Stefani.

Pentru noua casă din Beverly Hills, Serena Williams a plătit 6,7 milioane de dolari, după ce în urmă cu câteva zile a finalizat achiziția unei alte locuințe, în Bel Air, pentru care a plătit 12 milioane de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează