SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

VIDEO Simona Halep a anunțat în ce stadiu e accidentarea » Ce spune despre participarea la Turneul Campioanelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 18:11

Simona Halep s-a accidentat la turneul de la Beijing și a fost nevoită să abandoneze meciul cu Lara Arruabarrena la scorul de 5-4 pentru spanioloaică.

Numărul 2 WTA era în pericol să rateze Turneul Campioanelor care va începe pe 23 octombrie, însă Simona îi liniștește pe români și spune că recuperarea merge cum trebuie.

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendoul lui Achile. E o accidentare dificilă și trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamație, nu e foarte gravă, am făcut și RMN și ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar trebuie să o îngrijesc foarte bine.

Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă la Singapore, mi-aș dori enorm pentru că acesta a fost țelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg și să joc cît de bine pot, să cîștig cîteva meciuri", a spus Simona Halep la Dolce.

...despre Turneul Campioanelor: "E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele 8 de acolo joacă un tenis foarte bun și valorile sînt apropiate așa că nu mă gîndesc că sînt numărul 1, 2 sau 3, mă gîndesc doar că trebuie să iau fiecare meci și să îl joc sută la sută"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
vbga
vbga  •  10 Octombrie 2015, 22:48

Tendoul lui Achile????Stiam ca-l cheama Ahile pe eroul din mitologia greaca sau Achilles in engleza ori Akhilleus in greaca,voi in ce limba ati scris numele?

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Octombrie 2015, 22:05

Intrebare pentru ilustru moderator ...Fraza " de tot *** halepoaica" respecta regulile site-lui ???? Voi ridicati prostia la nivel de arta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  10 Octombrie 2015, 21:40
Postat de bosfor pe 10 Octombrie 2015, 19:29

toate ziarele de sport titreaza cu litere cat casa poporului . anghel iordanescu selectionerul nationalei de fotbal a declarat ca o va folosi pe simona halep in atacul romaniei alaturi de keseru si bogdan stancu . deci fratilor halep este in primii 11 . titular sau titulara cum se zice corect labusnika ? si asta tot o strategie este . profitand de relatia de dragoste neimplinita sau da tiriak -halep . bosii federatiei romane de fotbal incearca sa-l determine pe tiriak sa-i ajute cu ceva influente pt a castiga meciul dramatic cu feroiezii. ca doar tiriak se pricepe kla aranjamente . doar el a aranjat treburile pt ca halep iubita sa sa castige cateva turnee . probabil nu-i inca multumit de prestatia simonei in dragoste de inca nu a aranjat si castigarea unui grand slem . :)))))

Pun mesajul tău pe seama faptului ca poate ai avut o săptămana grea si erai foarte obosit cand te-ai apucat de scris prostiile de fata, sunt sigur ca daca le vei reciti dupa un somn bun iti va fi si ție rusine ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează