SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

VIDEO Simona Halep a cîştigat punctul meciului după un raliu incredibil cu Wozniacki

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 22:21

Simona Halep a fost eliminată de Caroline Wozniacki în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Daneza s-a impus în trei seturi, scor 7-5, 5-7, 6-2, după o partidă care a durat aproape trei ore.

Cele două au oferit un meci spectaculos cu multe lovituri incredibile. Unul dintre cele mai tensionate schimburi a avut loc în finalul setului trei, la scorul de 5-1 pentru daneză.

La scorul 40-40, Simona Halep a atacat-o puternic pe Wozniacki, dar daneza s-a apărat excelent. Jucătoarea noastră a reuşit să cîştige punctul şi să rămînă în set după o scurtă plasată excelent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
balauru48
balauru48  •  26 Aprilie 2015, 12:19

eu stiam ca punctul meciului l-a castigat caroline cand a lobat-o pe halep in primul set prin game-ul 3 sau 4. dar na, trebuie sa o scoateti pe halep in fata cu orice pret, chiar daca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1349magus
1349magus  •  26 Aprilie 2015, 11:29
Postat de bogdan_rbf pe 26 Aprilie 2015, 03:30

Atat noroc cu acest punct, ca numai cu asta a ramas de la turneul asta, din pacate. Inca o data, se vede ca atunci cand intalneste o jucatoare din top 10, are probleme mari. Asta e complexul ei, nu avem ce face, si ar fi bine sa mai asculte din sfaturile lui Tiriac, pana nu e prea tarziu. Locul asta din clasament mi se pare ca o face sa joace mai relaxat si nu se concentreaza cum ar trebui la meci. Degeaba castiga pe banda turnee second-hand, cand la astea mai importante o cam zburleste. E ceva in neregula acolo, cu siguranta...

Cand spui second-hand probabil te referi la Dubai si Indian Wells. Ai dreptate, Stuttgart e taticul turneelor importante. Pacat ca mai sun inca 11 ca el.

adrian_hora
adrian_hora  •  26 Aprilie 2015, 10:12

stiu ca e greu sa nu le dati replica haterilor si bagatorilor in seama care sunt paraleli cu tenisul. Trebuie doar ignorati, nu sa le repetam postarile aberante.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează