SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Simona Halep a ieșit la rampă în noaptea Oscarurilor! A fost premiată pentru "drumul istovitor până în finala de la Australian Open"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 11:28

Simona Halep a pierdut finala de anul acesta de la Australian Open în fața danezei Caroline Wozniacki, scor 6-7(2), 6-3, 4-6, dar jucătoarea noastră a fost răsplătită pentru efortul depus.

Organizatorii turneului au "premiat-o" pe Halep pentru lupta dusă până în finala de la Melbourne și au creat un colaj special. "Drumul istovitor până în finală", a fost mențiunea primită de jucătoarea noastră chiar în noaptea în care s-au decernat Oscarurile.

Roger Federer a fost și el premiat pentru cea mai bună performanță masculină și cel mai emoționant moment.

Traseul Simonei până în finala de la Australian Open

877548 drum halep

Pentru Simona Halep urmează acum turneul de la Indian Wells, care se va desfășura în perioada 8-18 martie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează