SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

VIDEO Simona Halep analizează confruntarea cu Germania, din Fed Cup » Ce spune despre probleme sale medicale

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 13:37

Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre duelul România - Cehia de la barajul Grupei Mondiale la Fed Cup.

"Este o veste foarte bună că jucăm pe zgură. După turneul de la Miami, noi ne vom pregăti pe zgură.

Germania are jucătoare bune, dar avem șansa noastră. Va fi foarte important să ne întregim echipa. Este bine că nu jucăm cu Australia, pentru că era departe", a spus Halep, la DolceSport.

Meciurile din duelul România - Germania, din perioada 16-17 aprilie, vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DolceSport. Disputa va avea loc la Cluj, pe zgură.

Românca a vorbit și despre accidentările pe care le-a avut în ultima vreme și despre operația de deviație de sept pe care a amînat-o.

"Din ce mi-au spus medicii, este necesar să fac această operație. Acum nu vreau să întrerup activitatea. Acum mă simt bine, atît fizic, cît și mental. Mă gîndesc să fac această operație în acest an, dar nu știu cînd. Este o operație de deviație de sept, iar medicii mi-au spus că voi respira mai bine după. În ultima vreme am avut probleme și la glezne. Lucrez zi de zi și sper îmi întăresc gleznele", a adăugat Simona.

Halep va participa la turneul de la Dubai, care se va desfășura în perioada 15-20 februarie.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  11 Februarie 2016, 18:07

Din păcate încet încet o lasa picioarele, întâi tendonul, acum gleznele, cand vor ceda si genunchii va trebui sa renunțe. Este normal, Simona pt a compensa serviciul slab a trebuit sa alerge dublu , iar asta începe sa se simtă desi nu are decat 24 de ani. Cum alta nu va mai apare decat peste alti 30-40 de ani, vom avea o foarte lunga perioada de liniște ... Deocamdată insa multa bafta!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2016, 17:45

nu mai intereseaza pe nimeni Halep ...nimeni nu mai comenteaza la articolele despre ea ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează