SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Nu-i venea să creadă! Reacția danezei după ce a zdrobit-o pe Simona: "Chiar așa bine joc?"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 16:18

Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut categoric meciul cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în a doua rundă din Turneul Campioanelor, scor 0-6, 2-6, după un meci care a durat o oră. (Vezi detalii)

După meci, Caroline a dezvăluit că s-a mirat de desfășurarea primului set și a spus că îi place suprafața de la Singapore.

"Am fost foarte agresivă. După primul set nu înțelegeam ce se întâmplă. Mă gândeam «Oare joc așa bine?». Am încercat să fiu pozitivă și să iau mingea repede.

Este o suprafața excelentă pentru mine. Dacă lovești plat, mingea alunecă, dacă dai spin, se oprește. Am timp să mă mișc și să ajung să lovesc dintr-o poziție foarte bună.

Este important că pot ajunge numărul unu după acest turneu. Oricine vrea să ajungă pe locul 1. Sunt fericită, dar mai e mult de muncă. Eu sunt aici și mă bucur de tenisul meu", a spus Wozniacki după meci.

Citește și: Scenariu incredibil! Simona Halep se poate califica din grupe și dacă pierde cu Svitolina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1457239794357835
Darius Salagean  •  25 Octombrie 2017, 21:59

Bravo, Caroline!

10209797954731586
Andrei Demsa  •  25 Octombrie 2017, 19:52
Postat de ando89 pe 25 Octombrie 2017, 17:07

De ce jignești romanul de rând? Cu ce este el de vină pentru insuccesele tale sau ale Simonei? Nici n-a contribuit cu nimic la victorii, se intelege de la sine. Dar de ce să imputăm acestui popor tot ce nu merge datorită lipsei noastre de atitudine, pasivității și comoditatii?

Du-te bai picioica si uita-te ce jucatoare a mai stat in top 10 patru ani ...

crimson.veritas
crimson.veritas  •  25 Octombrie 2017, 18:36

Am observat 2 tipologii de comentarii la articolele despre Halep ... sunt haterii si odistii. Eu cred ca ambele categorii reprezinta un #split al grupului-mama ... #rezist! Asa se pozitioneaza #rezistii din lipsa de educatie, ocupatie si datorita faptului ca acest tabloid nu baga indeajuns material cu caracter politic ...:)) Nu e nevoie de melodrama teenagerilor #resisto-basisti ... fie ca vine in forma de hating sau laudatio ... Halep a demonstrat ca este cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Romaniei ... nu este putin lucru ... asta nu inseamna ca este cea mai buna jucatoare din istoria WTA ... si nici chiar din actualul clasament ... pozitionarile sunt relative! Felicitari Halep ... e munca ei ... in timp ce icoanele haterilor fabrica dosare politice ... si plateste materiale de propaganda in presa internationala ... ca sa-si faca marketing ... Halep face performanta ... atat cat poate ... nu are nici forta de lovitura a Serenei, nici talia Sharapovei! Ok? Asta nu inseamna ca ii datorez eu ceva lui Halep ... sau orcine altcineva ... nu face performanta si bani pentru mine ... ci pentru ea si familia ei! De ce sa-i fac eu laudatio si sa-i scriu ode ... nu reusesc sa inteleg nici mentalitatea ... odistilor ... acest pupincurism permanent ... care nu numai ca il practica ci il si propaga ... incercand sa creeze o adevarata enclava de pupincuristi! Chill out ... asa ati ajuns ... sa fiti manipulati de sistem, si de oricine are un interes...si nevoie de o masa de manevra!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close