SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

VIDEO Simona Halep e pregătită să facă un turneu bun la Madrid: "Îmi place totul aici"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 10:16

Simona Halep va juca astăzi, după ora 18:30, cu japoneza Misaki Doi în primul tur al turneului de la Madrid. Meciul va fi în direct pe Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Românca, locul 7 WTA, spune că se simte perfect în capitala Spaniei, dar are nevoie de victorii pe zgură pentru a se obișnui cu suprafața.

"Am amintiri frumoase aici, de acum 2 ani. Mă simt foarte bine, mai ales că patronul turneului este domnul Țiriac. Mă simt bine, abia aștept să încep și sunt nerăbdătoare să joc primul meci.

Îmi place totul aici, mâncarea e bună, dorm bine, joc bine, ma simt bine pe teren, dar uneori e dificil să câștigi meciuri. Este un turneu frumos, este unul dintre preferatele mele.

Sunt bine, mă simt bine, și ca încredere sunt aproape bine. Am încredere în jocul meu, dar trebuie să câștig niște meciuri pe zgură și să mă obișnuiesc să joc pe suprafața asta", a spus Simona Halep.

Simona Halep a pierdut în primul tur anul trecut la Madrid în fața franțuzoaicei Alize Cornet, scor 6-7, 3-6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
690988507672818
Sassu Cristache  •  01 Mai 2016, 15:58

gata sa faca ,,totul''pana-n turul doi!

sakamoto
sakamoto  •  01 Mai 2016, 13:36

Din pacate corpul n-o mai ajuta. Si mentalul este la pamint. Ambitzioasa din fire-si sfatuita prost-a fortzat organismul peste masura. A mers la toate turneele-le-a luat la rind-pt puncte si...bani. Oboseala peste oboseala, fara odihna-refacere, accidentata, nu conteaza, numai inainte. Acum plateste pt abuzuri, pt ca totul are o limita. Daca nu va lua masuri radicale-intreruperea activitatii sine die-odihna, refacere completa si renuntzarea la actulii colaboratori, nu va mai reveni Simona Halep de acum 2-3 ani niciodata. Simona Halep, mingea este in terenul tau, tu alegi!

1289027641127050
Andrei Constantin  •  01 Mai 2016, 13:16

E slaba ... Umflata de presa exagerat, este in cadere libera termina sub locul 20 anul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează