SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep i-a uimit pe toți cu ultima declarație: "Sunt numărul 1, dar nu eu sunt cea mai bună" + Jucătoarea pe care o idolatrizează

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 12:12

Simona Halep a oferit un interviu în platoul postului Tennis Channel în care a dat câteva declarații neașteptate.

Jucătoarea noastră i-a șocat pe americani când a fost întrebată "Te simți diferit pentru că ești numărul 1 în lume?".

"Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam", a fost reacția Simonei.

Liderul mondial recunoaște că în continuare o fascinează jocul Serenei, ea fiind prezentă la meciul dintre cele două surori Williams: "Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele".

Simona a vorbit și despre Petra Martic, 51 WTA, viitoarea adversară din "sferturile" de la Indian Wells: "E o adversară foarte dificilă, deoarece serveşte destul de tare şi are un forehand cu mult top spin... Aşa că va trebui să muncesc mult".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
190651384872603
Andreii Razu  •  14 Martie 2018, 19:25

Hai că poți , o să ajungi in Finala , ești mai bună decât toate , Odihnestete. Pup

bulletproof
bulletproof  •  14 Martie 2018, 17:16

Fata, 'mushata', ( cuvânt cipanesc!) mai bine te-ai abtine, nemaidând asemenea "intervine", de tot rijatnu (tot ... cipanesc!) !!!

10204072431627928
Mircea Serban  •  14 Martie 2018, 15:28

Cred ca dupa despartirea de Daren CAHILL, iar daca Serena WILLIAMS va imbratisa cariera de antrenor, cuplul HALEP-WILLIAMS ar face minuni si vreme de inca 2-3 ani Simona ar ramane TOP 1!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează