SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

VIDEO Simona Halep, înainte de turneul de la Miami: "Nu sînt obişnuită să fac asta! E prima dată"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 12:52

Simona Halep a cîştigat turneul de la Indian Wells şi a zburat spre Miami, unde va juca direct în turul al doilea, împotriva cehoaicei Nicole Vaidisova. 

Românca a acordat un interviu site-ului WTA în care a vorbit despre experienţa de la Indian Wells şi despre anul 2015.

"A fost un turneu excelent şi am avut două săptămîni foarte bune. Este cel mai important trofeu. Am avut două săptămîni foarte grele. Acum fac totul pentru a mă odihni. Am două zile de pauză şi cred le merit.

Anul trecut m-am oprit în semifinale la Indian Wells şi nu am jucat la Miami din cauza unor probleme personale. Nu sînt obişnuită să joc fac un turneu lung la Indian Wells şi după aceea să joc aici. Este prima dată cînd fac aşa.

Va fi foarte greu să cîştig aici, pentru că sînt multe jucătoare bune şi voi avea meciuri dificile. Voi încerca să fac tot ce pot şi o să fiu concentrată la fiecare meci. Sper să joc cît mai bine şi să ajung cît mai departe.

Abia ieri dimineaţă am văzut că sînt prima pe anul acesta şi am fost foarte fericită. Încerc să mă bucur de momentul acesta. Am început foarte bine anul acesta şi am multă încredere în mine. Am jucat bine şi foarte pozitivă. Vreau să joc cît mai bine şi să-mi ating obiectivele", a spus Simona Halep.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
deak.francisc
deak.francisc  •  27 Martie 2015, 09:48

castiga 300$ de acasa ca operator online cu contract legal lucreaza la domiciliu ca operator pc cu contract legal.NU este necesara niciun fel de experienta!Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.de ce sa nu muncesti la tine in tara?comod de acasa la calculator?Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Martie 2015, 18:08
Postat de bdgeorge pe 26 Martie 2015, 16:13

de unde scoti mai frate prostiile astea?? azi totul este intens daca vrei sa castigi trebuie sa dai 200% ARZI REPEDE...Vlaidisova e cel mai bun exemplu la 21 de ani sa retras nu ii mai iesea jocul nu mai avea motivatie (asta e vrajeala zici ca a castigat totul si nu mai avea ce sa castige) .jucatoarele isi aleg cu atentie turneele sa-si betoneze pozitia in clasamentul mondial. e cel mai important(uite eviti sa joci turul 1) si sa-ti dau ex: Serena a jucat 2(a castigat 1) turnee anul asta Sarapova 3(1 castigat) Simona 4 (si a castigat 3) Kvitova % (0 castigate) si Wozniacki 7(1 minuscul Kuala Lumpur castigat).Simo are de aparat [puncte altfel nici nu venea la Miami dupa victoria de la IW

esti aerian, simona nu are de aparat puncte, nu a jucat anul trecut la miami, nu mai spune de altii ca ....scot prostii...

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Martie 2015, 18:05
Postat de liberal pe 26 Martie 2015, 16:32

Este foarte bine ca joaca la dublu , in felul acesta avand posibilitatea de juca mai mult pe vole unde inca sufera.Urmariti ultimele meciuri inclusiv finala din California si veti fi de acord ca a irosit o multime de puncte gata facute pe greseli sau pe indecizii la executarea voleurilor. Mult succes Simona !

in finala nici macar nu a incercat sa faca un vole, ce meci ai vazut ? :)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează