SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Simona Halep, mai fericită ca oricând înaintea debutului la Roland Garros » Mesaj pentru fanii care-i vor urmări meciurile

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 17:51

Simona Halep (25 de ani) va juca în primul tur al turneului de la Roland Garros împotriva slovacei Jana Cepelova (88 WTA). Românca are încredere în propriile forțe, deși vine după o accidentare suferită la gleznă în finala turneului de la Roma.

Ocupanta locului 4 WTA e foarte zâmbitoare înaintea turneului francez și pare să nu mai resimtă dureri în urma accidentării de săptămâna trecută.

"Salutări, tuturor! Mă bucur pentru că mă aflu din noi aici, la Paris, și sper să fiți din nou alături de mine, așa cum ați fost întotdeauna", a spus Halep, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

 

Simona Halep a participat astazi la Media Day (intalnirea cu presa) la turneul de la Roland Garros si are un mesaj pentru noi: e fericita ca se afla, din nou, la Paris si spera sa fim alaturi de ea, ca intotdeauna! Ne bucuram sa te vedem zambind, Simona! Mult succes! #WeLoveYouSimona #HalepBand #NeverGiveUp Sursa : Tennis Channel Story

Posted by Simona Halep Band on 26 Mai 2017

Citește și: Traseu dificil pentru Simona Halep la Roland Garros! Româncele și-au aflat adversarele de pe tabloul principal

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
indolentu
indolentu  •  27 Mai 2017, 17:58
Postat de tihi pe 26 Mai 2017, 19:53

A revenit cam repede dintr-o ruptura de ligamente. Eu cred ca nu a avut decat ceva suprficial,pentru justificarea pierderii finalei de la Roma !

covalact timea babos cu cine joaca si ce loc wta ie?

1581870215401957
Andronic Popovici  •  27 Mai 2017, 11:29

numai un rau intentionat nu o crede pe Simona ,sau nu a vazut meciul cand a facut entorsa ,alta explicatie nu e. Bafta Simo .fai un semn cu Racheta in tribuna Lui Nasty. ca-ti poarta noroc ,ca la Madrid.

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Mai 2017, 00:55
Postat de tihi pe 26 Mai 2017, 19:53

A revenit cam repede dintr-o ruptura de ligamente. Eu cred ca nu a avut decat ceva suprficial,pentru justificarea pierderii finalei de la Roma !

Prostea, nu a fost ruptura de ligamente, a fost doar o intindere , bine, stiu ca tu sperai sa nu joace, asta iti vine de minune..." Prostii si mediocrii sunt usor de indentificat, ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci, doar neaga, refuza si contesta " ___Octav Bibere

Vezi toate comentariile (10)
Comentează