SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Simona Halep rămâne numărul 1 WTA » Caroline Wozniacki, eliminată de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 08:42

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată de Daria Kasatkina ( 19 ani, 19 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, scor 4-6, 5-7.

  • Simona Halep, calificată în sferturile turneului de la Indian Wells, va rămâne lider mondial și la finalul aceste săptămâni

Caroline Wozniacki a început excelent partida. A câștigat primele 3 game-uri, pierzând un singur punct, și a fost avut două șanse de 4-0. A urmat revenirea spectaculoasă a rusoaicei, care a închis setul în 51 de minute, scor 6-4.

Setul secund a fost unul plin de răsturnări. Daneza a fost și de data aceasta în avantaj, dar a cedat inexplicabil. Wozniacki a servit pentru set la scorul de 5-3, dar a pierdut toate game-urile rămase până la final.

Daria Kasatkina a reușit o performanță unică, eliminând câștigătoarele ultimelor două turnee de Mare Șlem, pe Sloane Stephens, campioana de la US Open 2017, și pe Caroline Wozniacki, învingătoarea de la Australian Open 2018. În sferturile de finală Kasatkina va da peste Angelique Kerber (10 WTA).

lider până la finalul lunii 

Simona Halep va rămâne lider WTA și la finalul turneului de la Miami, chiar dacă ar fi eliminată în următorul meci de la Indian Wells. Halep a pierdut anul trecut în sferturi și are de apărat doar 180 de puncte, în timp ce Wozniacki a fost finalistă, și trebuie să își protejeze cele 600 de puncte. Dacă daneza s-ar impune la Miami, iar Halep ar ieși din primul tur, diferența dintre cele două ar fi de 105 puncte în favoarea româncei. 

1470 de puncte
poate fi diferența dintre Halep și Wozniacki la finalul turneului, dacă românca se impune la Indian Wells

Vezi AICI ce a făcut Simona Halep în meciul contra lui Qiang Wang!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  14 Martie 2018, 11:53

Halep ramane lider acum pt ca momentan Wozniacki are puncte de aparat iar ea nu, dar in sezonul pe zgura va fi exact invers, acolo Halep are de aparat undeva la 2500 de puncte daca nu gresesc. Asa ca, daca chiar e sa o intereseze sa ramana lider mondial pe termen lung, e bine sa se distanteze mult la aceste 2 turnee, pt ca pe zgura va fi foarte greu sa nu piarda puncte. Sigur, nici n-as vrea neaparat sa le apere pe toate, ar ajunge 2000 dar castigate unde trebuie. Referitor la meciul Wozniacki-Kasatkina, vad ca tot e pomenit prin presa ca fiind vreo mare smecherie, atata tot ca nu prea a fost absolut nicio mare surpriza.

1814887288540604
Connie Ciocoiu  •  14 Martie 2018, 11:28

O simplă căutare pe Google v-ar fi informat că "rusoaica de 19 ani" a împlinit deja 20 de ani, pe 7 mai 2017. Nu e mare lucru, dar de ce nu faceţi un minim efort să scrieţi un articol corect? Măcar unul, de la cap la coadă?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează