SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO » Simona Halep: "Sînt mulţumită cu rezultatele din 2014" » Care a fost cel mai fericit moment din anul acesta şi ce îşi propune pentru 2015

Foto: Reuteres
Foto: Reuteres

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 12:39

La finalul celui mai bun sezon din carieră, încheiat pe locul 3 WTA şi cu o finală la Turneul Campioanelor, Simona Halep spune că victoria din semifinala de la Roland Garros a fost cel mai fericit moment.
"Cîştigarea semifinalei de la Roland Garros a fost cel mai fericit moment al anului, pentru că urma să joc prima finală de Grand Slam. A fost un moment special pentru că era visul meu să joc o finală la Roland Garros, pentru că am 
cîştigat turneul la junioare", a declarat Simona Halep într-un interviu de pe site-ul WTA.

Simona Halep a declarat că este mulţumită de cum a evoluat în anul 2014 şi că pentru 2015 îşi propune să îşi îmbunătăţească jocul şi vrea să munceaască mai mult.

"Anul trecut am început să joc bine la Madrid şi apoi la Roma. Am căpătat încredere şi am ştiut că pot deveni o jucătoare de top. După aceea am cîştigat cîteva turnee WTA şi am luat partea pozitivă din fiecare meci. Am avut un an bun, cu rezultate foarte bune. Sînt fericită şi nu vreau să iau partea negativă din meciuri.

Vreau să fiu din ce în ce mai bună. O să fac mai multe exerciţii fizice pentru a avea mai multă forţă. Am crescut mult în ultimul an şi sînt fericită cu jocul meu, dar trebuie să lucrez mai mult şi să îmi îmbunătăţesc loviturile în următorul an", a declarat Halep.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:08

e si normal. 7 milioane de iepuroi americani... normal ca sunt o avere..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează