SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Simona Halep vorbeşte deschis despre colaborarea cu Darren Cahill: "Am fost la pămînt după Wimbledon, el m-a ridicat"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 19:23

Simona Halep a fost invitată la NBC Sports, unde a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill, dar şi despre parcursul din 2015 în circuitul WTA.

"Darren e un tip grozav. Îmi place că mă sprijină şi îmi spune mereu că trebuie să lupt. Cel mai important e că el crede în mine. Crede că pot cîştiga meciuri, titluri. Acum şi eu cred asta. Mi-am luat o pauză de patru săptămîni după turneele slabe de la Roland Garros şi Wimbledon. Am fost la pămînt atunci. Mi-a spus să nu mă ating de rachetă. Mi-a fost greu, dar l-am ascultat", a spus Simona Halep.

"A fost un an dificil pentru mine la turneele de Grand Slam. US Open e primul la care am un start aşa de bun. Înfrîngerea cu Makarova din sferturi la Australian Open m-a ajutat. Mi-am spus atunci că nu voi mai renunţa niciodată şi voi lupta mereu pînă la capăt" Simona Halep

...despre suprafaţa de la US Open: "Mă simt bine pe hard, îmi place să fiu agresivă. Eu am un joc agresiv, dar şi inteligent, pentru că ştiu să deschid jocul şi îmi oblig adversarele să alerge mult"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  03 Septembrie 2015, 22:20

Dacă ții la fata asta de ce o jicnești?

boss.alb.rosu
boss.alb.rosu  •  03 Septembrie 2015, 20:29

Multa bafta,stelista noastra.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează