SPORTURI  »  TENIS  »  DIALOG

VIDEO Sorana Cîrstea loveşte din nou! :D Dialog incredibil: "M-am înmuiat"

Sorana Cîrstea, foto: reuters +1   FOTO
Sorana Cîrstea, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 12 august 2014 16:18

Sorana Cîrstea trece printr-o formă slabă, iar azi-noapte a pierdut din nou, de această dată în faţa Anei Ivanovici, scor 1-6, 5-7.

După un prim set foarte slab, Sorana a fost mult mai determinată şi a condus chiar cu 4-1. Sîrboaica a revenit la 4-3, moment în care Cîrstea a cerut intervenţia antrenorului Victor Ioniţă.

Jucătoarea română a părut pierdută şi a oferit un nou moment inedit în dialogurile cu antrenorul: "Ce-am schimbat? Iar m-am înmuiat, eram ok şi acum iar m-am înmuiat". :D

VIDEO cu dialogul dintre Sorana Cîrstea şi Victor Ioniţă

Nu e prima dată cînd Sorana oferă momente amuzante în dialogurile cu Ioniţă. La începutul anului, românca i-a cerut antrenorului să ţipe la ea: "Ţipă la mine, ţipă, ştii că mă pierd".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
sakamoto
sakamoto  •  12 August 2014, 22:03

Sorana trebuie sa schimbe totul:antrenorul, modul de viata, filozofia in care traieste, antrenamentele, anturajul, totul. Cumva sa o ia de la O! Este pe un drum care nu duce nicaieri! Cred ca trebuie sa discute cu Ion Tiriac si sa faca ce-i spune dinsul. Singura solutie. Hai Sorana! Capul sus, se poate. Esti tinara si mai ai timp, bineinteles, numai daca vrei. Copiaz-o pe Simona Halep, daca ea poate si tu trebuie sa poti.

ataraxia
ataraxia  •  12 August 2014, 21:45

cat de penibil....o rusine de femeie care joaca tenis.

ainraymon
ainraymon  •  12 August 2014, 18:23

Cum draqu sa nu i se inmoaie cand a dat de mataranga??? E explicabil la varsta ei si la gusturile pe care le are... Da-i 'nainte Sorana... Acuma cat esti tanara si matarangile sunt mari si tari, ca daca imbatranesti nu mai papi decat semierectzii...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează