SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Spectacol bulgaro-sîrb » Schimb de mingi de senzaţie între Novak Djokovici şi Grigor Dimitrov

Novak Djokovici-Grigor Dimitrov, foto: reuters
Novak Djokovici-Grigor Dimitrov, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 19:12

Novak Djkokovici va juca finala de la Wimbledon, după ce l-a învins într-un meci fantastic pe Grigor Dimitrov. Bulgarul va rămîne doar cu satisfacţia că a cîştigat cel mai frumos punct al meciului. 

Cei doi sportivi s-au luptat superb şi au sfîrşit întinşi pe iarba de pe arena centrală. Dimitrov a cîştigat atunci punctul la scorul de 1-1 (5-4), reuşind să egaleze şi în setul 3.

Djokovici s-a impus în cele din urmă 6-4, 3-6, 7-6 (2) şi 7-6 (7).

VEZI AICI VIDEO CU SUPERBUL PUNCT!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
supersolo
supersolo  •  04 Iulie 2014, 23:53

Amantu Sharapovei v-a ajunge sus tare ..de moment e prin subsol in clasament....e tanar si extraordinar de bun ...

alucian75
alucian75  •  04 Iulie 2014, 23:21
Postat de xftw pe 04 Iulie 2014, 19:49

Numele lui este "Novak Djokovic",ziaristi de carton ! Nu "Djokovici",nu "Djkokovici". Daca nici numele sportivilor nu le stiti,mai bine nu mai faceti articole... Ramaneti la ironiile adresate TVR-ului,acolo sunteti buni.

Practic numele lui este Новак Ђоковић , daca tot esti atat de bun. Iar ultima litera de acolo se citeste ca un "ci". In romaneste deci fonetic se poate scrie si "ci". La faza cu DjKokovici, nu mai am ce comenta, nu pot sa ii gasesc alte scuze jurnalistului. Poate ca litera K e foarte aproape de J pe tastatura.

whitecollar
whitecollar  •  04 Iulie 2014, 21:46
Postat de valiza.epo pe 04 Iulie 2014, 21:24

O finala extraordinara! Intre SINGURII jucatori de TENIS din circuit!!! Restul sunt simpli batatori de covoare!!!

Lol. Deci "Baby Fed" e jucator de tenis, pe cand "True" Fed e batator de covoare. pacat de Dimi. A avut 4 sanse sa egaleze la 2, la seturi, si s-a impiedicat de 4 ori. Cu jucatorii de top, nu iti poti permite sa fi risipitor. mi s-a parut ca djokerul a jucat fara prea mare interes pana in setul 4. a facut multe greseli si daca are aceeasi atitudine in finala, nu vad sa ii ia vreun set lui fed. ce e drept, nici federer nu a aratat prea multe, pe raonic l-a batut la pas, fara sa se ridice mai mult de nivelul de incalzire.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează