SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

VIDEO Super Simona Halep » Lovitura de maestru cu care a câștigat meciul cu Sevastova

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:43

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturi la turneul de la Doha, după ce a trecut în două seturi de Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, scor 6-4, 6-3. 

Game-ul final a fost unul extrem de disputat, Simona având nevoie de patru mingi de meci pentru a închide partida. Ultimul punct a fost unul extrem de spectaculos, ambele jucătoare alterând momentele în care au atacat cu cele în care s-au apărat.

Simona a închis meciul cu o lovitură excelentă. În finalul schimbului, Sevastova a pus o scurtă, dar Halep a ajuns perfect la minge și a trimis o scurtă în diagonală, la care adversara nu a avut niciun răspuns.

 

Citește și: Reacția Simonei Halep după victoria entuziasmantă de la Doha » Ce planuri are după finalul turneului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
352675541587917
Victor Rusu  •  15 Februarie 2018, 20:21

Haterii au amuțit...

cneius
cneius  •  15 Februarie 2018, 18:32

Frumos si intens schimb de lovituri. Felicitari Simona !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează