SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Ion Ţiriac: "Este adevărat"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2015 16:54

Simona Halep a lămurit lucrurile în privinţa colaborării cu Ion Ţiriac, după ce fostul mare tenisman a fost văzut tot mai des în tribună la meciurile ei.

Deşi iniţial s-a crezut că acesta o va înlocui pe Virginia Ruzici şi va fi noul manager al Simonei, jucătoarea noastră a ţinut să dezmintă zvonurile. "Este adevărat că vorbesc cu domnul Ion Ţiriac, dar atît", a spus Simonei Halep.

Marea confruntare dintre Simona Halep şi Serena Williams va avea loc vineri dimineaţă, de la ora 04:00, pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO, în semifinalele turneului de la Miami.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
835439893191493
Velican Florian  •  14 Aprilie 2015, 16:51

Medicii au demonstrat că şi compoziţia sângelui este strict individualizată. De fapt, eşti o fiinţă unică, deosebită şi înzestrată cu capacitatea de a realiza lucruri mari, pentru că eşti în stare să gândeşti, ceea ce te plasează deasupra celorlalte forme de viaţă. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

835439893191493
Velican Florian  •  14 Aprilie 2015, 14:56

Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează