SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

VIDEO Un spectator şi-a luat inima în dinţi: "Simona, vrei să te măriţi cu mine?" :D » Cum a reacţionat Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 19:55

Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost cerută în căsătorie de un spectator la finala turneului BRD Bucharest Open, cîştigată de româncă în faţa Robertei Vinci.
Spectatorul respectiv, care a urmărit meciul de la tribuna I, a strigat în timpul setului secund către Halep, spre amuzamentul celor prezenţi: "Simona, vrei să te măriţi cu mine?". Halep nu a reacţionat însă la cererea spectatorului, părînd mai mult stînjenită după acest moment.

Românca nu e prima jucătoare cerută în căsătorie de un fan. Steffi Graff şi Rafael Nadal au avut şi ei admiratori care nu au mai putut ţine în frîu sentimentele în timpul meciurilor. Dacă iberciul doar a rîs stînjenit, soţia lui Andre Agassi a intrat în joc şi l-a întrebat pe pretendent: "cîţi bani ai?".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, a cîştigat prima ediţie a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 şi poziţia 24 în ierarhia mondială.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cornel1984
cornel1984  •  13 Iulie 2014, 20:55

era eugen_pan :)

pexibaniaz
pexibaniaz  •  13 Iulie 2014, 20:36

Cum a reactionat Simona Halep? Pai intra in articol sa vezi ca de fapt, nu a reactionat. WOW! Asta da articol de semi-retarzi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează