SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Vedetă la Kids Day » Simona Halep a jucat într-un meci demonstrativ la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 14:40

Simona Halep, favorita numărul patru la Roland Garros, a fost invitată să participe la un meci demonstrativ înainte de startul turneului.
Românca a intrat pe arena Philippe-Chatrier alături de Alize Cornet, Laurent Lokoli şi Stephane Oudet, cel mai valoros jucător de tenis în scaun cu rotile. Simona a încîntat publicul alături de colegii ei pe durata unui set, totul pe muzica lui Bob Sinclair. Atmosfera a fost una încîntătoare, la eveniment participînd şi alte nume importante ca Novak Djokovici, Kaia Kanepi sau Gael Monfils.

Halep va evolua în primul tur de la Roland Garros împotriva Alisei Kleybanova din Rusia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
supersolo
supersolo  •  25 Mai 2014, 22:36
Postat de steaua_blatista pe 25 Mai 2014, 17:09

Nu avea ce cauta machidoanca acolo...e din alt film!

e o actiune Adidas plus UNICEF plus o Societate Caritabila din Franta...actiunea si prezenta e obligatorie in conformitate cu contractul semnat cu Adidas...oricum are si procent din publicitatea obtinuta precum si spectacolul oferit...

cristy82
cristy82  •  25 Mai 2014, 20:54

superb! in sfarsit un turneu unde este bagata si simona in seama :D. Si mai este si Roland Garros!

adianghelescu
adianghelescu  •  25 Mai 2014, 18:35
Postat de steaua_blatista pe 25 Mai 2014, 17:09

Nu avea ce cauta machidoanca acolo...e din alt film!

imi pare rau sa vad ca tii cu dinamo dar esti la fel de dobitoc precum orice oaie fara minte care habar nu au ce au insemnat steaua 86 simona halep in primul rand este ambasadorul sportului ROMANESC indiferent de etnie din pacate prea putine sunt rezultatele sportive de valoare in ultimul timp ca sa nu salutam performantele simonei , e drept si eu urasc niste machedoni care au distrus clubul dinamo impreuna cu fante butelie, l-am scos de la inima pe un alt machedon in fata caruia ne-am inclinat in 94 dar care acum a cazut in mocirla ligii 1 numai pemtru bani regele hagi care acum e gol

Vezi toate comentariile (4)
Comentează