SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Venus Williams a izbucnit în lacrimi după primul meci la Wimbledon: "Nu am nicio idee ce va aduce ziua de mâine"

Foto: Captură wimbledon.com
Foto: Captură wimbledon.com

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 20:35

Venus Williams a ieșit în lacrimi de la conferința de presă susținută după meciul din primul tur de la Wimbledon, din cauza întrebărilor referitoare la accidentul în care a fost implicată și în urma căruia un om a murit (detalii AICI). 

"Nu există cuvinte pentru a detalia cât de devastator este să treci prin așa ceva. Sunt fără cuvinte", a spus Venus Williams înainte de părăsi plângând sala de conferințe.

Înainte de a fi chestionată în legătură cu accidentul, Venus Williams a vorbit despre pasiunea sa pentru tenis și a declarat că în viață nu poți fi gata pentru orice.

"Tenisul rămâne dragostea vieții mele. Îmi oferă bucurie. În viață nu te poți pregăti pentru orice. M-am pregătit pentru multe meciuri, am încercat să fiu gata indiferent de tactica adversarului, dar nu poți fi pregătit pentru orice.

Nu am nicio idee ce va aduce ziua de mâine. Asta e tot ce pot spune. Asta am învățat", a spus Venus, citată de BBC.

Jucătoarea de 37 de ani, ocupanta locului 11 WTA a trecut de belgianca Elise Mertens în primul tur de la Wimbledon, într-un meci de două seturi, scor 7-6(9-7) / 6-4. În turul al doilea, Venus o va întâlni pe Qiang Wang (55 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
156444658035012
Bali Crator  •  04 Iulie 2017, 07:16

Ziua de miine ar trebui sa-ti aduca niste puscarie, *** De cind ai aparut in tenis cu kilele alea de perle impletite in latele-ti slinoase, jucind ghebos cu 3 miini, tenisul feminin frumos (Graaf) a disparut. Ai mai adus-o si pe *** de sora-ta si aproape nimeni n-a mai avut loc de voi. Din cind in cind, Hinghis, Henin, Clijters ne mi aratau ce inseamna tenisul, apoi veneati voi, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează