SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO Victorie pentru Nadal la meciul 1000 din circuitul ATP » A revenit după ce a pierdut primul set la 0! Punct fabulos în meciul cu Kohlschreiber

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 10:21

La meciul 1000 din circuitul ATP, Rafa Nadal l-a învins pe Philipp Kohlschreiber, scor 0-6, 6-2, 6-3, în turul III al turneului de la Miami.

Meciul a început surprinzător, iar Kohlschreiber s-a impus cu 6-0, după 26 de minute, timp în care a făcut trei break-uri. Rafa a revenit în setul doi și a făcut două break-uri în final, impunându-se cu 6-2.

În setul decisiv, Nadal a făcut break imediat și a condus cu 3-0. Până la final, spaniolul și-a păstrat avantajul și s-a calificat în optimi, acolo unde se va duela cu Nicolas Mahut.

Punct fabulos

În setul trei, la 3-0 pentru spaniol, Nadal și Kohlschreiber au oferit unul dintre cele mai frumoase puncte ale turneului. Cei doi au atacat pe rând și au venit la fileu, lovind pe multe ori la limită. În final, Kohlschreiber a câștigat punctul.

Vezi AICI video

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează