SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Wozniacki e pusă pe glume înaintea meciului cu Halep din finala de la Australian Open: tot internetul râde după ce a făcut

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 14:44

Simona Halep și Caroline Wozniacki joacă sâmbătă, de la ora 10:30, în finala de la Australian Open 2018. Cele două se luptă și pentru locul 1 WTA, dar și pentru primul trofeu de Mare Șlem al carierei.

Daneza pare foarte bine dispusă cu mai puțin de 24 de ore înaintea meciului și nu ratează nicio șansă de a se distra.

Pentru a scăpa de plictiseală și pentru a mai destinde puțin atmosfera, Wozniacki se distrează pe seama tatălui ei, care îi este și antrenor.

În timp ce acesta dormea pe o canapea, Caroline l-a ciupit în câteva rânduri fără ca acesta să-și dea seama ce i se întâmplă. Imaginile circulă pe rețelele de socializare:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează