SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Virginia Ruzici vorbeşte despre accidentarea Simonei Halep: "Dorinţa de a continua a fost foarte mare!"

Articol de , - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 22:25

Virginia Ruzici, managerul Simonei, spune că acesteia îi era imposibil să abandoneze într-o semifinală de Mare Şlem, deşi s-a accidentat serios


La nici o oră de la încheierea semifinalei dintre Halep şi Bouchard, vocea Virginiei Ruzici sună cu un uşor accent de dezamăgire. Nu pentru rezultatul Simonei, care e cel mai bun din istorie, ci pentru ghinionul de a se fi accidentat în chiar primele faze ale meciului.

- Virginia, cum vezi ceea ce s-a întîmplat în semifinală?
- Avînd în vedere contextul, rezultatul meciului e mai mult decît onorabil. Au fost două momente-cheie. Întîi, accidentarea la gleznă. Pe moment, nu a durut-o foarte tare, dar mai tîrziu, în timpul jocului, a ajuns să conteze enorm. Oricum, glezna a început să se umfle. A avut însă dorinţa foarte mare de a continua. De fapt, aş spune că îi era imposibil să renunţe într-un asemenea meci, într-o semifinală de Mare Şlem.

- Apoi a venit secvenţa din tie-break...
- Într-adevăr, întreruperea, care a durat destul de mult, a contat foarte mult. A scos-o din ritm, apoi a căzut moral. Era prea dezamăgită de tot ce se întîmplase. Au fost nişte elemente potrivnice ei, dar să nu o scoatem din discuţie pe adversară, care a fost extrem de redutabilă. Mi se pare că a avut în acest meci un raport atac-apărare excelent, a jucat foarte bine.

- Per total însă, Wimbledon-ul Simonei e de referinţă.
- E o performanţă enormă, dar cariera ei de vîrf e abia la început.


"Tie-break-ul a fost momentul-cheie al partidei, după ce l-am pierdut, nu am putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţă, e o jucătoare foarte bună, va ajunge foarte sus"
Simona Halep

"Am dat tot ce am putut, dar nu cred că aş fi putut cîştiga meciul. Sînt şi puţin obosită, n-am avut mult timp de recuperare după Roland Garros. Dar nu pot fi tristă, am reuşit cea mai bună performanţă la Wimbledon"
Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Iulie 2014, 14:59

Foarte redutabil? Redutabil vine de la reduta: ori esti ori nu esti!

peter76610
peter76610  •  04 Iulie 2014, 13:54

Bravo doamna Ruzici, întotdeauna o analiza corecta si de bun simt ! Felicitari si sa aveti în continuare grija de Simona,sa ne bucure si pe viitor la fel de mult !

milici
milici  •  04 Iulie 2014, 13:45

Staff mult şi accidentări pe bandă rulantă ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează