SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Vor sări scântei! Șarapova se întâlnește cu jucătoarea care a făcut-o PRAF acum o lună: "Toate spunem că e o trișoare"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 13:12

Maria Șarapova s-a întors cu brio în circuitul WTA, câștigând trei meciuri și calificându-se în semifinalele turneului de la Stuttgart.

În penultimul act, rusoaica se va întâlni cu franțuzoaica Kristina Mladenovici (19 WTA), nimeni alta decât jucătoarea care declara în această primăvară că nu este de acord cu revenirea Șarapovei în circuit.

"Toate gândim și spunem că este o trișoare. Te îndoiești și îți spui că nu merită tot ce a câștigat. Este grav", a declarat Mladenovici în presa străină, în urmă cu o lună și jumătate.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2013, în primul tur de la Wimbledon, când Șarapova s-a impus în minimum de seturi. 

Disputa din semifinalele de la Stuttgart dintre Șarapova și Mladenovici va avea loc astăzi, de la ora 17:00.

Maria Șarapova a revenit săptămâna aceasta în circuit, după ce a ispășit suspendarea de 15 luni dictată după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, în luna ianuarie a anului trecut.

Citește și: ANALIZĂ Șarapova, cinci aspecte importante ale revenirii: rusoaica și-a manageriat excelent întoarcerea la tenis!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
merace
merace  •  29 Aprilie 2017, 19:58

A batut Mladenovic! Sper ca titlul GSP sa fie sincer: "Sharapova a pierdut" si nu doar pacalicios, cum ar fi: "Simona Halep nu mai are de ce sa se teama!" :D hahaha

mutu57
mutu57  •  29 Aprilie 2017, 18:40
Postat de baruch pe 29 Aprilie 2017, 15:28

pentru simona ar fi bine cu frantuzoaica dar sarapova e prea puternica.... parca a slabit, e mai puternica iar la psihic e beton armat.

probabil ca Trishatova ia alte droguri care o ajuta sa se concentreze.

mutu57
mutu57  •  29 Aprilie 2017, 18:39

Toti cei care triseaza se bucura de succesele lui Dopatova. Oamenii cu bun simt si un pic de valori etice ar trebui sa mearga pe stadion si sa o huiduiasca pana se lasa de tenis.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează