SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Wozniacki știe de ce a fost eliminată de la Indian Wells: "Așa se întâmplă pe terenul ăsta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 11:23

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată de Daria Kasatkina ( 19 ani, 19 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, scor 4-6, 5-7, și a dat vina pe suprafața de joc.

"Daria a servit foarte bine, iar pe aceste terenuri mingea sare foarte sus. Nu sunt obișnuită să joc pe astfel de suprafețe. Se potrivește mai bine jocului ei, mingea se mișcă mai încet.

A jucat mai inteligentă decât mine azi. Am făcut tot posibilul. Am luptat și am făcut tot ce am crezut că este necesar. Din păcate, nu mi-au ieșit loviturile așa cum mi-am dorit și părăsesc turneul", a declarat Wozniacki la finalul meciului cu Kasatkina.

Vezi și: VIDEO Simona Halep rămâne numărul 1 WTA » Caroline Wozniacki, eliminată de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.33
andrei.33  •  14 Martie 2018, 17:59

A jucat mai inteligent, nu inteligenta...inteligentule cu studii la fara frecventa.

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Martie 2018, 17:29

Wozniacki a pierdut pt. ca adversara tipa cand lovea mingia ! Este lipsita total de fair - play ! Ce adversara a jucat pe un teren si Wozniacki pe alt teren ???

mokinio
mokinio  •  14 Martie 2018, 15:40

Daca s-ar putea, pauza de vestiar dupa setul 1, asa...Ce o fi asa greu sa recunosti ca adversarul a fost mai bun?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează